Další problém s cubase: chyba

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 26 dub 2009 14:59

kexik píše:aka dll tam bude vypisana pri dx plugine?
No neviem, zeby dll toho dx pluginu?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od kexik » 26 dub 2009 15:34

dx plugin nepouziva dll

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 26 dub 2009 16:33

kexik: myslim dx pluginy su normalne dll, ono to ani nema pod win co ine byt, akurat nie su v nejakom konkretnom foldri ako vst ale rozhadzane kde kade po disku a v registroch maju ulozene kde ich ma soft hladat.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Ondra P. » 26 dub 2009 18:55

Frosten píše:Dobrý den.

Potřeboval bych radu. Nainstaloval jsem cubase, spustím, chvíly v něm dělám a při některé akci (pokaždé jiné) např. přidání stopy, nebo úprava stopy bicích v ez drummeru, prostě asi jakákoli akce) mi vyskočí chyba a program se buťto zasekne, nebo nejde zvuk. Obrázek s chybou je níže.

Děkuji

Obrázek


to to je klasika... dela to USB syncrosoft licence.. me vzdy pomohl pichnout USB klic do jinyho USB portu ono si to znova natahlo driver a bylo po problemu...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od dano » 26 dub 2009 19:14

ekeaze píše:
Frosten píše:Dobrý den.

Potřeboval bych radu. Nainstaloval jsem cubase, spustím, chvíly v něm dělám a při některé akci (pokaždé jiné) např. přidání stopy, nebo úprava stopy bicích v ez drummeru, prostě asi jakákoli akce) mi vyskočí chyba a program se buťto zasekne, nebo nejde zvuk. Obrázek s chybou je níže.

Děkuji

Obrázek


to to je klasika... dela to USB syncrosoft licence.. me vzdy pomohl pichnout USB klic do jinyho USB portu ono si to znova natahlo driver a bylo po problemu...
:-)) myslis ten virtualny USB a.k.a. H2O

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Ondra P. » 26 dub 2009 19:23

dano píše:
:-)) myslis ten virtualny USB a.k.a. H2O
:mrgreen:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Pytkin » 26 dub 2009 22:52

pockaj .. sak on nepovedal ze nema oficialny cubase .. verim tomu, ze by sa tu nepytal na piratsku verziu ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od dano » 26 dub 2009 23:12

Pytkin píše:pockaj .. sak on nepovedal ze nema oficialny cubase .. verim tomu, ze by sa tu nepytal na piratsku verziu ..
nepovedal. ale sposob akym sa na to pyta a ako to riesi hovori skor o cracku. davam tomu 99% ze ide o warez :-)

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od listonos » 27 dub 2009 02:33

Za prve sa tu vsetci tvarite akoby ste v dobe ked ste zacinali vsetci rozbili prasiatko a hned kupili minimalnme protools a zadruhe tu z toho dycha prezumpcia viny - nech to aj je hned warez, tak co vas je do toho? Co mi to len cele pripomina... aha, tusim sa to vola pokrytectvo.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Ondra P. » 27 dub 2009 09:11

listonos píše:Za prve sa tu vsetci tvarite akoby ste v dobe ked ste zacinali vsetci rozbili prasiatko a hned kupili minimalnme protools a zadruhe tu z toho dycha prezumpcia viny - nech to aj je hned warez, tak co vas je do toho? Co mi to len cele pripomina... aha, tusim sa to vola pokrytectvo.
uzasny......
cece no pokavad mu to hlasi hned na zacatku a nemuze to vubec rozchodit, tak to Crack nejspise bude, pac ten to tak dela jak on presne popisuje... a tezkou mu stim tady nekdo pomuze, protoze to rozchodit nejde...


pokud ma legal C4 a hlasi to obcas, tak opravu staci hodit USB klic do jinyho portu... me to vzdy pomohlo

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od dano » 27 dub 2009 09:52

listonos píše:Za prve sa tu vsetci tvarite akoby ste v dobe ked ste zacinali vsetci rozbili prasiatko a hned kupili minimalnme protools a zadruhe tu z toho dycha prezumpcia viny - nech to aj je hned warez, tak co vas je do toho? Co mi to len cele pripomina... aha, tusim sa to vola pokrytectvo.
tak trochu si to nepochopil ocividne. nevadi. skusim este raz a slusne. pokial niekto pouziva warez a stazuje sa na to ze mu to robi nejaky bordel v PC, je to nieco podobne, ako ked niekto navstivy porno stranku a stazuje sa ze chytil vira. jednoducho a jasne: pouzivanie warezu v sebe uz od prirodzenia nesie riziko nestability a problemov.

ja som hned ako treti prispevok v tomto threade napisal, co pomohlo mne (po presne tom probleme aky tu nas priatel napisal). kupa legalneho DAW. je podla mna rozdiel, ci niekto pouziva reznutu celu DAW, alebo len nejaky maly plugin...

aha a este k tomu prasiatku. napisal som aj ze som nekupil SX ale SE3 a som vysmiaty totalne. takze financny argument tu trochu kolise...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2009 11:37

no .. ja musim povedat ze aj warez funguje v pohode .. aj na pornostranky sa da chodit a ziaden virus clovek nechyti ..

v kazdom pripade by sme sa mohli vratit k teme .. Clovek ma problem , takze napred musi povedat aku verziu pouziva .. Bez toho mozme len hadat ..

Ak to neni warez a ma legalny kluc , tak ma rozdrbany komputer a treba ho na cisto nainstalovat a vsetko pojde jak vino ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od dano » 27 dub 2009 11:49

Pytkin píše:no .. ja musim povedat ze aj warez funguje v pohode .. aj na pornostranky sa da chodit a ziaden virus clovek nechyti ..
no to jo. ale ked nefunguje a chytis, nemal by sa prilis cudovat. a hlavne asi nevolat do Sunteq ze preco na tom kluci ktory vlastne ani nemam, ale zobrazuje sa mi ze ho mam mam uplne vsetky licencie aj veci ktore som ani nevedel ze existuju a napriek tomu mi to stale pada kurva a ze co s tym. a nadiktovat seriove cislo ze 010000001. to bola pointa :-)

a to som vlastnu skusenost prave povedal z cias, ked som ani nevedel co je to warez a dostal som na CD Cubase SX a myslel som ze som Boh a ze mi v Sunteq urcite poradia preco mi to neslape. aby to nevyzeralo ze tu teraz machrujem a nikdy som si tym nepresiel. ale potom som kupil legal SE3 a vsetky problemy prestali. tak som to vsetko myslel, ani viac ani menej.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2009 13:04

dano :) slusna prihoda z nataceni ..

Frosten
Příspěvky: 4
Registrován: 25 dub 2009 18:22

Re: Další problém s cubase: chyba

Příspěvek od Frosten » 01 kvě 2009 17:10

Děkuji za tipy, mrknu na ty pluginy o víkendu až budu mít k cubase přístup. Avšak LOG soubor vypisuje adresu chyby spouštěcí exe soubor programu.

Odpovědět