MIDISPORT 2x2 zamrzá ?!

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 30 lis 2007 17:34

jasně, ale podotýkám, že o dýlku kabelu se tady asi nejedná.

Neslyšeli jste o tom Legacy midi v cubase? Jakási přeměna portů nějakym SW způsobem.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 lis 2007 17:45

poklop : Myslis IGNOREPORTFILTER ? to riesi len oneskorene zapisovanie not .. nie zamrzanie ..

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 30 lis 2007 17:57

nevim je to možný, no nic, uvidime, budu zkouse dal a hledat na world forech :-)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 lis 2007 17:59

mozno pomoze skusit midi yoke... to su prave virtualne porty
http://www.midiox.com/

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 29 pro 2007 03:30

to Pytkin:
Tak vypadá to, že jsem to vyřešil, už to nemrzne.
Metoda:

ve složce MIDI Port Enabler musí bejt tyto dva soubory:
enableemulated a
ignoreportfilter

Ten co tam chybí stačí jednoduše vytvořit (oba mají nulovou velikost).
Poté se v SX3 nabídne možnost Emulovaných MIDI portů.
Čumim na to jako blázen, ale je to tak. Asi je už nebvilo udělat na to tlačítko ... :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 pro 2007 13:35

poklop : zaujimave .. vacsinou bolo ten file treba z toho adresara presunut do ruutu cubasu .. no vzdy to treba vymaturovat :)

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 29 pro 2007 16:31

to Pytkin: no možná máš pravdu, sakra, tak ještě je varianta, že se musí přesunout do rootu Cubase a pokud neexistuje, tak ho vytvořit. Řešil jsem to asi před měsícem a už si to nepamatuju. V každym případě ten soubor jsem tam neměl, musel jsem ho vyrobit.
V rootu mám jen ignoreportfilter a tamty dva ve složce MIDI Port Enabler ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 pro 2007 16:34

poklop : ano on tam neni .. ide len o jeho nazov .. subor moze byt prazdny .. ziadne data v nom nemusia byt ..

Rošky
Příspěvky: 119
Registrován: 12 srp 2004 11:08

problémy Midisport VS CubSX3

Příspěvek od Rošky » 31 pro 2007 13:26

Poklop:
myslím, že jde o problém konfliktu driverů MIDISportu s CubaseSX3. Řešil jsem něco podobného, podařilo se mi to (mrkni sem):

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ght=#93500

ale nakonec jsem Midisport odpískal a přešel na MOTU MicroLite a od té doby mám pokoj.
Rošky

Odpovědět