NUENDO 4

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin: jde to urcite obracene, tudiz bych mel podezreni, jestli nahodou klic k Nuendu neobsahuje soucasne i licence pro Cubase (stejne jako Cubase 4 klic funguje i pro predchozi verze Cubase), muzete se nekdo s Nuendem podivat do Synchrosoft manageru ? I kdyz u te ctyrky je to jeste zamotanejsi, kdyz z ni byly vypustene nektere funkce Cubase...

nemo

Příspěvek od nemo »

"Nuendo 4 insert FX plug-ins can be copied or swapped using drag & drop both as inserts on individual tracks and between tracks for fast, smooth effect handling."

Jupijou!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : licencia na cubase tam urcite neni .. ale idem sa pozriet ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nemo píše:"Nuendo 4 insert FX plug-ins can be copied or swapped using drag & drop both as inserts on individual tracks and between tracks for fast, smooth effect handling."

Jupijou!
to umi i cubase ;) uz dlouho :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : neni to tam .. je tam len Nuendo 3.X (ktore umoznuje sputit aj 1.x a 2.x) .. zaujimave je , ze mi tam momentalne neukazuje LTP kluc k Surround Edition .. len USB kluc mi tam ukazuje ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin: jestli myslis LPT klic, tak nevim, oboji jsem nikdy nepouzival, ale Steinberg doporucuje presunout licence z LPT na USB (a na webu maji i popsano jak).

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kermitak : uha .. skusim ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tak som prave nainstaloval Nuendo 4 .. A velka spokojnost .. Hlavne ma potesilo ze si zobral komplet vsetky nastavenia z N3 .. cize hned vsetko funguje ako je clovek zvyknuty ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak sme to dnes checkli .. a VST2 pluginy z Nuenda 3 idu v Nuendo 4 ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak uz tu mame prve bugy .. Trosku je problem s audio mixdownom .. dakde divne wavy robi .. a vysielanie MTC z tajmlajny tiez produkuje daky divny kod .. tak uz sa tesime na prve updaty ..

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Hm, to je nehezky. Doufam Cubase 4 bude bez podobnejch chyb. Pristi tejden by mi mela dorazit, tak sem zvedavej.

mam ted ve studiu roztoceny 3 projekty, pokud bude Cubase 4 delat komplikace tak to bude zly

.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EW : ak o bugoch vies , tak je to OK .. ako som pozeral nuendo.com , tak sa tam veselo o vsetkom diskutuje .. takze je to v pohode , ked si dopredu pripraveny na problemy .. hlavne ze sa dako daju obist .. nez dojde zaplata ..

Shodan

Příspěvek od Shodan »

ECSON WALDES píše:Hm, to je nehezky. Doufam Cubase 4 bude bez podobnejch chyb. Pristi tejden by mi mela dorazit, tak sem zvedavej.

mam ted ve studiu roztoceny 3 projekty, pokud bude Cubase 4 delat komplikace tak to bude zly

.
Nepotěším tě člověče... na ten 4.1 update jsem se těšil jak malej. No a po jeho instalaci už mi Cubase vůbec nenaskočil. Zkoušel jsem s tím dělat všechno možný, psí i kočičí kusy... Cubase naskočil jen s odpojenou zvukárnou a pak stejně padnul na hubu.
Na cubase.net jsem se pak dozvěděl, že se to stalo spoustě lidí a dočasným řešením je přejmenovat soubor ReWire.dll ... Další lidi mají problém s exportem audio stop (to jsem zatím neměl čas ozkoušet). A Stein mlčí... prej na tom makaj, ale na tomhle makali a zkoušeli půl roku a výsledek vidíš. :roll:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

hm to je divne ja s tim nemam nejmensi problem...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Shodan

Příspěvek od Shodan »

carloff: psal jsem "spoustě lidí", tak mezi ně asi nepatříš. Šťastnej člověk... :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Odpovědět