NUENDO 4
NUENDO 4
Tak... a Nuendo 4 je na světě!
http://www.steinberg.net/1409_1.html
edit: zajímavý je, že 4ka Nuendo neobsahuje úplně všechny fičury Cubase 4 - ty se dají dokoupit za příplatek jako "Nuendo Expansion Kit". To mě teda moc nenadchlo. Co na to EW?
http://www.steinberg.net/1409_1.html
edit: zajímavý je, že 4ka Nuendo neobsahuje úplně všechny fičury Cubase 4 - ty se dají dokoupit za příplatek jako "Nuendo Expansion Kit". To mě teda moc nenadchlo. Co na to EW?
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: NUENDO 4
zprava na kterou jsem cekal : )
az budu mit cas tak to cely prostuduju. Ted trochu nestiham.
Mate uz nejakay postrehy ? at sem trochu pripravenej co ne/cekat
Ten jeden zásadní už jsem napsal - některý fičury z Cubase tomu chybí (drum editor, noty, instrumenty...), nabízí je za příplatek jako "expansion".ECSON WALDES píše:zprava na kterou jsem cekal : )
az budu mit cas tak to cely prostuduju. Ted trochu nestiham.
Mate uz nejakay postrehy ? at sem trochu pripravenej co ne/cekat
Z pozitivních věcí to má úplně nějakej zběsilej novej systém automation, umí to sidechaining a všechno jde svobodně "routovat". Chlubí se taky kvalitou vestavěných plug-inů, ale to těžko z jejich PR materiálu posoudím.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
To se právě jenom spekuluje...Kermitak píše:Co myslej tim free routovanim ? V C 4.1 to ma byt taky...
V praxi by to mělo znamenat, že signál odkudkoliv přivedeš kamkoliv - jako bys měl skutečnej mix a skutečný kabely. Například si třeba výstup nějaké groupy nasměruješ do vstupu jedné audio stopy, která ti tu grupu bude v reálným čase nahrávat.
- ECSON WALDES
- Profesionál
to zni skvele! Teda az na "expansion". Musim to pak cely procistShodan píše:
Ten jeden zásadní už jsem napsal - některý fičury z Cubase tomu chybí (drum editor, noty, instrumenty...), nabízí je za příplatek jako "expansion".
Z pozitivních věcí to má úplně nějakej zběsilej novej systém automation, umí to sidechaining a všechno jde svobodně "routovat". Chlubí se taky kvalitou vestavěných plug-inů, ale to těžko z jejich PR materiálu posoudím.
Ja jsem zoufalej ve stavajicim Nuendu z absence techto veci
- posilani jednoho efektu do druhyho (return FX A do napriklad send FX E)
- prohazovani poradi efektu v inzertu
- poslani jedny grupy do druhy
- sidechaining
- ECSON WALDES
- Profesionál