Padá mi Nuendo

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2006 13:11

jj, přesně tak.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 31 říj 2006 13:16

mají zastoupení v ČR?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2006 13:30

mají, ale jen prodejní. Stejně musíš komunikovat s podporou - ale možná by to zprostředkovali. Zkus www.disk.cz nebo www.mediaport.cz

P.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 31 říj 2006 18:44

Tak já to zkusím a jsem zvědav na co přijdou a co mi poraděj na to se fakt těším podle mě z nich nevyleze nic konkrétního ale uvidíme. zatím díky pak se ozvu.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 31 říj 2006 19:50

No jestli to nejsou masla a nejsou liny, meli by byt schopny to z tech udaju oddebugovat.

zahradnik
Příspěvky: 3
Registrován: 12 lis 2006 23:32

Příspěvek od zahradnik » 15 lis 2006 23:41

Hele, ještě mě napadá jedna věc. Mě Nuendo s Maya 44 taky trápilo, pokud jsem měl automatické nastavení zvukovky na samplerate 44 nebo 48. V mix okně zvukovky to A. Když jsem to vypnul a nastavil všechno natvrdo, tak mi to chodí bez problémů.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 15 lis 2006 23:53

uz jsem se s timhle problemem vs GR setkal; tipuju, ze na 90% je to jim zpusobene.

Odpovědět