Padá mi Nuendo

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Padá mi Nuendo

Příspěvek od Pavel Lanta » 30 říj 2006 11:36

Zdravím všechny a prosím o radu.
Při spuštění guitar rigu v nuendu mi pochvíli celá aplikace spadne a při následném znovu spuštění přestanou fungovat Asio 2.0 driver.Pomůže mi jen následný restart ale to neřeší nic jelikož se situace s pádem opakuje.Je problém v Guitar rigu neb v nějakém nastavení? díky všem za rady. P

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 30 říj 2006 12:35

Jestli ti to doteď běželo oki (myslím Nuendo), tak bych viděl prob na GR, žádná nastavení v programu nemohou způsobit/vyřešit takovéhle notorické padání (teda IMHO) ;-)

P.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 30 říj 2006 12:56

Takže tu je možnost nekompatibility mezi guitar rigem a nuendem i přesto že guitar rig jako VST plugin by měl v podobných aplikacích fungovat bezproblémově?
Co tedy dělat? v CUBASE MI ALE GUITAR RIG BĚHAL OK.??

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 30 říj 2006 13:19

Mhm - těžko říct, když to po sobě nezanechá žádnou stopu (chybovou hlášku apod). Zkusil bych diskusní fórum www.cubase.net nebo tech.support Steinbergu.

P.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 30 říj 2006 13:56

V najhorsom skus kontaktovat distributora CR :-)

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 30 říj 2006 14:10

Něco to zanechává ale teď si nevzpomenu až u toho budu zkusím to a ozvu se co to tam hází za shit.

rastis
Příspěvky: 2874
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 30 říj 2006 14:42

Posledny podobny problem s SW co som mal som vyriesil presne tak, ze som si nakoniec precital chybovu hlasku a spravil, co po mne chcela :)

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 30 říj 2006 23:07

Takže to na mě vybleje tohle:
A serious problem has occurred: Please try to saveyour song under another name and then restart Nuendo3.exe.
If this problem persists please contact Steinberg Technical Support with a description of what you do to create this problem
and the created file C:\progran files\steinberg\nuendo 3\nuendo3.LOG.

Když to ukončím a zkusím spustit znovu tak mi při spouštění naběhne test
na asio multimedia driver který proběhne v pohodě ale když poté v Device setup přehodím Asio Master Driver na Asio 2.0 vybleje ti na mě ESI MAYA44 ASIO OPEN FAILS! Takže restartuju komp Asio 2.0 se rozběhne nuendo chvíli jede ale po chvilce znovu stejná situace.

Všechno se tváří nainstalovaný spráně ovladače atd. Tak netuším kde je problém.???

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 30 říj 2006 23:31

A do toho logu jsi se podívat zkoušel, když už jsi to sem opisoval?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2006 09:10

Přesně tak - copa je v tom logu? Docela podstatná informace.....!!

P.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 31 říj 2006 09:57

*** Installation Started 10/31/2006 9:32 ***
Title: Steinberg Nuendo v3.0.2.623 Installation
Source: C:\Audio Aplication\Nová složka\setup.exe | 06-09-2005 | 20:26:58 | 123139635
File Overwrite: C:\WINDOWS\Fonts\xirod.ttf | 02-27-2004 | 10:37:42 | | 34520 | cb77f4fa
Made Dir: C:\Audio Aplication\Nuendo 3
File Copy: C:\Audio Aplication\Nuendo 3\UNWISE.EXE | 08-24-2003 | 21:05:02 | | 339944 | 396816f4
RegDB Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Steinberg Nuendo v3.0.2.623
RegDB Val: Steinberg Nuendo v3.0.2.623
RegDB Name: DisplayName
RegDB Root: 2
RegDB Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Steinberg Nuendo v3.0.2.623
RegDB Val: C:\AUDIOA~1\NUENDO~1\UNWISE.EXE C:\AUDIOA~1\NUENDO~1\INSTALL.LOG
RegDB Name: UninstallString
RegDB Root: 2

Něco takovýho a ještě spou jinej věcí s kterejch mám jen hlavu plnou otazníků.?díky

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 31 říj 2006 10:18

Tohle je na nic. To je zjevně log instalátoru. Podívej se do toho logu, co jsi měl v odkazu od pár příspěvků výše, nejlépe ihned co to padne a zajímá tě posledních několik řádků na konci toho souboru. Nebo celej ten soubor někam uploadni.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 31 říj 2006 11:49

Nuendo3.exe Version Version 3.0.2 Build 623 - 31.10.2006 11:07
-------------------------------------------------------------------
Timestamp is 424ae715 (Wed Mar 30 19:51:17 2005)
C:\Audio Aplication\Nuendo 3\Nuendo3.exe
-------------------------------------------------------------------
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Fault address: 0BD62DB0 01:001E1DB0 C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins\GuitarRig 2.dll

Registers:
EAX=0ec4fe00 ECX=0ec4fee0 EDX=00000000 EBX=0bff01ac ESI=00000000 EDI= 000186a1
EBP=0012f634 EIP=0bd62db0 ESP=0012f5fc CS= 0000001b SS= 00000023 Flags=00210206
DS= 00000023 ES= 00000023 FS= 0000003b GS= 00000000

Float Save:
Control Word= ffff027f Status Word= ffff4020 Tag Word=ffffffff
Error Offset= 0bf0426f Error Selector=0000001b
Data Offset= 0ef97ae4 Data Selector= ffff0023
Cr0NpxState= 00000000

Bytes at CS:EIP:
88 42 34 c2 04 00 90 90 55 53 8b d9 8d ab d0 f7
ff ff 8b cd c7 83 64 01 00 00 00 00 00 00 e8 21

Call stack:
Address Frame
0BD62DB0 0012F634 0001:001E1DB0 C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins\GuitarRig 2.dll
0BCE139F 0D38ECC0 0001:0016039F C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins\GuitarRig 2.dll
07860401 0C01D5C0 0000:00000000
0BBDC96C 0BCE1154 main+525B0
0016E8CD 8BE98B55 0000:00000000


===================================================================
Nuendo3.exe Version Version 3.0.2 Build 623 - 31.10.2006 11:07
-------------------------------------------------------------------
Timestamp is 424ae715 (Wed Mar 30 19:51:17 2005)
C:\Audio Aplication\Nuendo 3\Nuendo3.exe
-------------------------------------------------------------------
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Fault address: 0BD62DB0 01:001E1DB0 C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins\GuitarRig 2.dll

Registers:
EAX=0ec4fe01 ECX=0ec4fee0 EDX=00000000 EBX=0bff01ac ESI=00000001 EDI= 000186a1
EBP=0012f634 EIP=0bd62db0 ESP=0012f5fc CS= 0000001b SS= 00000023 Flags=00210206
DS= 00000023 ES= 00000023 FS= 0000003b GS= 00000000

Float Save:
Control Word= ffff027f Status Word= ffff4020 Tag Word=ffffffff
Error Offset= 0bc621d7 Error Selector=03c1001b
Data Offset= 0012f87c Data Selector= ffff0023
Cr0NpxState= 00000000

Bytes at CS:EIP:
88 42 34 c2 04 00 90 90 55 53 8b d9 8d ab d0 f7
ff ff 8b cd c7 83 64 01 00 00 00 00 00 00 e8 21

Call stack:
Address Frame
0BD62DB0 0012F634 0001:001E1DB0 C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins\GuitarRig 2.dll
0BCE139F 0D38ECC0 0001:0016039F C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins\GuitarRig 2.dll
07860401 0C01D5C0 0000:00000000
0BBDC96C 0BCE1154 main+525B0

ATOHLE JE POSLEDNÍ CHYBOVÁ HLÁŠKA

Nuendo3.exe Version Version 3.0.2 Build 623 - 31.10.2006 11:57
-------------------------------------------------------------------
Timestamp is 424ae715 (Wed Mar 30 19:51:17 2005)
C:\Audio Aplication\Nuendo 3\Nuendo3.exe
-------------------------------------------------------------------
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Fault address: FF282828 00:00000228

Registers:
EAX=0ed8fd18 ECX=0ed8fd18 EDX=0ef600b8 EBX=00000008 ESI=0bf0518c EDI= 001101b2
EBP=0012f804 EIP=ff282828 ESP=0012f7cc CS= 0000001b SS= 00000023 Flags=00210206
DS= 00000023 ES= 00000023 FS= 0000003b GS= 00000000

Float Save:
Control Word= ffff027f Status Word= ffff0020 Tag Word=ffffffff
Error Offset= 00d775b7 Error Selector=03c4001b
Data Offset= 0012a910 Data Selector= ffff0023
Cr0NpxState= 00000000

0016E8CD 8BE98B55 0000:00000000

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 říj 2006 12:11

Mhm - tak tohle bych fakt viděl na technickou podporu - přesně jak to popisuje to okno s chybovou hláškou. Poslat na support, jak tohohle problému dosáhneš (načtení GR do prostředí N) a k tomu přiložit tenhle log.

P.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 11:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 31 říj 2006 12:51

Myslíš support Steinberg nebo čí??

Odpovědět