Steinberg cubase VST? co váš názor?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?

Příspěvek od Pytkin » 30 bře 2010 18:45

kexik píše:
Pytkin píše:kexik : ty poznas daky limiter , co prekmitava do klipu ?
no jezis... skoro vsetky freeware
obvykle len jeden sampel ale byva tam... ono pokial ma byt realtime, moc tomu nezabranis
aha .. no tak to moze byt .. neskusal som nikdy ziadny freeware ..

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?

Příspěvek od Cyril » 30 bře 2010 22:06

MonkeyFighter píše:a potom chopper kterej posledni dobou pouzivamna klasicky pumpovani basy(nebo cehokoli jinyho) proti kopaku kde sem predtim pouzival sidechain...
Tohle vubec neznam... o co jde/jak to myslis? Diky :oops:
kexik píše:a este predsa stary dobry peak master - je to snad jediny master limiter ktory neprekmitne NIKDY do klipu...
A co muj milovanej GClip? :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?

Příspěvek od kexik » 31 bře 2010 11:10

gclip taky...

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?

Příspěvek od MonkeyFighter » 31 bře 2010 11:26

cyril: chopper je vlastne lfo na amplitudu...mas tam ruzny prubehy,kdyz tam nastavis pilu a sync na 1/4 mas v podstate to samy jako kdyz neco sidechainujes rovnym kopakem(samo jen v urcitym nasatveni relase)...pokud mi nejde o to aby kopak prolez basou ale o tenhle pumpujici efekt pouzivam chopper,pumpuje to pak nezavysle na kopaku,driv sem na tohle musel mit bud jednu stopu s kopakem jen kuli sidechainu a nebo kreslit automatizaci(napriklad pokud mas pasaz bez bicich kde chces aby to furt pumpovalo)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?

Příspěvek od biscuit » 31 bře 2010 12:07

Pytkin píše:aha .. no tak to moze byt .. neskusal som nikdy ziadny freeware ..
tak to mi zni skoro az zpatecnicky.. covece zjistil bys, ze se da usetrit spousta penez :shock: nebo myslis jen limiter?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?

Příspěvek od Pytkin » 01 dub 2010 01:27

biscuit : ne myslim to komplexne .. fakt nemam cas ani chut skusat freewarove veci .. Usetrit peniaze sa neda , ked uz su pluginy nakupene ..

Odpovědět