aha .. no tak to moze byt .. neskusal som nikdy ziadny freeware ..kexik píše:no jezis... skoro vsetky freewarePytkin píše:kexik : ty poznas daky limiter , co prekmitava do klipu ?
obvykle len jeden sampel ale byva tam... ono pokial ma byt realtime, moc tomu nezabranis
Steinberg cubase VST? co váš názor?
Re: Steinberg cubase VST? co váš názor?
Tohle vubec neznam... o co jde/jak to myslis? DikyMonkeyFighter píše:a potom chopper kterej posledni dobou pouzivamna klasicky pumpovani basy(nebo cehokoli jinyho) proti kopaku kde sem predtim pouzival sidechain...

A co muj milovanej GClip?kexik píše:a este predsa stary dobry peak master - je to snad jediny master limiter ktory neprekmitne NIKDY do klipu...

- MonkeyFighter
cyril: chopper je vlastne lfo na amplitudu...mas tam ruzny prubehy,kdyz tam nastavis pilu a sync na 1/4 mas v podstate to samy jako kdyz neco sidechainujes rovnym kopakem(samo jen v urcitym nasatveni relase)...pokud mi nejde o to aby kopak prolez basou ale o tenhle pumpujici efekt pouzivam chopper,pumpuje to pak nezavysle na kopaku,driv sem na tohle musel mit bud jednu stopu s kopakem jen kuli sidechainu a nebo kreslit automatizaci(napriklad pokud mas pasaz bez bicich kde chces aby to furt pumpovalo)
tak to mi zni skoro az zpatecnicky.. covece zjistil bys, ze se da usetrit spousta penezPytkin píše:aha .. no tak to moze byt .. neskusal som nikdy ziadny freeware ..

biscuit : ne myslim to komplexne .. fakt nemam cas ani chut skusat freewarove veci .. Usetrit peniaze sa neda , ked uz su pluginy nakupene ..