Tempo v cubase

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave »

ja bych to chtel pouzivat hlavne kvuli tomu rytmu no du to rejhnout
....:::: DJ Dave ::::....

Poklop
Příspěvky: 1008
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop »

Taky existuje realtime loop editor Intakt (VSTi), ve kterym lze mimo jiné změnit rychlost loopu tim, že ho rozseká na rytmický části a pak ho lze používat v jinym BPM než original. Má to i velkou výhodu, že ho lze i zamíchat v pořadí a díky tomu udělat větší živost nebo přechody. Loop potom neni tak mrtvej. Ale ne všechny loopy jdou takhle rozsekat.

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm »

Já mám na tydle loopřezání moc a moc a moc oblíbenej PhatMatik PRO v1.1 Doporučuju!!!!!!!!!
http://www.bitshiftaudio.com/products/phatmatikpro/

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave »

zkusim to..
....:::: DJ Dave ::::....

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Tempo v cubase

Příspěvek od DJDave »

Ptam se znalcu, je v tomhle uz treba vylepsena Cubase 5? Myslim na to nastavovani tempo smycek? Nebo to zustava porad pri stejnem.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 268
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Re: Tempo v cubase

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

Byl zmíněn Acid – jednu dobu jsem používal Cubase - ReWire –Acid
Fungovalo to ,ale co vylepšily Acid /routování atd./ tak už jedu jen na něm/

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Tempo v cubase

Příspěvek od James L. »

Albeton stále rulez.

Odpovědět