Vynechání záznamu
Vynechání záznamu
Dobrý den pokud zrovna obědváte.
mám problém v cubase sx3.(dost špatně se to popisuje) Při nahrávání devíti stop současně se po cca minutě a půl přestane vykreslovat křivka. Když se nahrává dál, křivka se jakoby dožene. Po poslechu zjišťuju, že v místě kdy se křivka zadrhla vznikl střih a následuje jen bezprostřední konec nahrávky.
Někdy se stane, že každá stopa končí jinde i když nahrávání bylo ukončené pro všechny současně nebo je celá jedna (nebo více stop) posunutá.
Mám helixboard fw18 mkII. Ovladače ASIO Phonic.
Latenci jsem nastavoval na všechny možné i nemožné hodnoty.
Zvětšoval sem swapovací soubor i čistil disk.
??????????????????????????????????????????
existuje nějaké "universální" nastavení buffer depth, stream buffer depth, WDM sound buffer depth a co vlastně tyto hodnoty v praxi znamenají?
jako obvykle děkuji za jakoukoliv reakci.
mám problém v cubase sx3.(dost špatně se to popisuje) Při nahrávání devíti stop současně se po cca minutě a půl přestane vykreslovat křivka. Když se nahrává dál, křivka se jakoby dožene. Po poslechu zjišťuju, že v místě kdy se křivka zadrhla vznikl střih a následuje jen bezprostřední konec nahrávky.
Někdy se stane, že každá stopa končí jinde i když nahrávání bylo ukončené pro všechny současně nebo je celá jedna (nebo více stop) posunutá.
Mám helixboard fw18 mkII. Ovladače ASIO Phonic.
Latenci jsem nastavoval na všechny možné i nemožné hodnoty.
Zvětšoval sem swapovací soubor i čistil disk.
??????????????????????????????????????????
existuje nějaké "universální" nastavení buffer depth, stream buffer depth, WDM sound buffer depth a co vlastně tyto hodnoty v praxi znamenají?
jako obvykle děkuji za jakoukoliv reakci.
SEAGATE 2,5" Momentus 5400.3 120GB, SATA NCQ, 8MB cache, 5400ot, PMR, ST9120822AS
Inovativní pevný disk formátu 2,5" pro moderní notebooky se Serial ATA rozhraním. Ke zvýšení výkonu využívá technologii kolmého zápisu. Tato technologie umožňuje zápis dat kolmo na plotnu disku, datový záznam je tak hustší a kapacita několikanásobně vyšší oproti běžnému podélnému zápisu. Vyrovnávací paměť 8 MB zaručuje špičkovou odezvu i při úlohách zpracování videa, zvuku nebo grafiky. O tichý a spolehlivý provoz se starají motory s fluidními ložisky, disk má tak vyšší životnost než klasické provedení.
Inovativní pevný disk formátu 2,5" pro moderní notebooky se Serial ATA rozhraním. Ke zvýšení výkonu využívá technologii kolmého zápisu. Tato technologie umožňuje zápis dat kolmo na plotnu disku, datový záznam je tak hustší a kapacita několikanásobně vyšší oproti běžnému podélnému zápisu. Vyrovnávací paměť 8 MB zaručuje špičkovou odezvu i při úlohách zpracování videa, zvuku nebo grafiky. O tichý a spolehlivý provoz se starají motory s fluidními ložisky, disk má tak vyšší životnost než klasické provedení.
Tak me napada, neprovadi ten disk treba teplotni kalibraci? (to maji mazli...teda Seagaty rady). Stahni na to ten tool od Seagatu a mrkni se, jestli je to vypnuty. Taky se podivej, jestli mas ve woknech nastavenej processor scheduling na background services. I kdyz oboji by nemelo zpusobit tebou popisovane chovani... Ale clovek nikdy nevi. No a samozrejme nic nedas (a asi ani nic neziskas) za dotaz na Steinberg supportu.
...děkuji moc. Problém zdá se býti vyřešeným. Zakoupil jsem uplně nejobyčejnější krabici na SATA disk přes USB2 (470,-) Dal do něj svůj starej 120gb (2000,-) disk a zapojil a nahrával a měl radost. (k nezaplacení,-)
Všem doporučuju (mít radost)
... nic méně můj problém s intel grafikou přetrvává takže momentálně jedu na surovce na ovladače windows a doufám že problém neni hardwarovej.
Filmy nepouštim takže zatim neřešim.
Všem doporučuju (mít radost)
... nic méně můj problém s intel grafikou přetrvává takže momentálně jedu na surovce na ovladače windows a doufám že problém neni hardwarovej.
Filmy nepouštim takže zatim neřešim.