AD-SOUND Studio
Re: AD-SOUND Studio
Ahoj. Diky moc vsem.
Matucha: Diky za rady, ja prave chci zkusit dat pod ty podstavce nejaky filc nebo neco mekkeho, co ty vibrace trochu utlumi. Jeste budu ale urcite experimetnovat.
Biscuit: Jasne. Budu rad, kdyz se stavis.
Brooklyn: Jojo, za Truthy se stydim.) Snazim se, aby to slo co nejdrive naapravit. Je to ale zrout penez takove studio, takze to neni hned, navic kdyz clovek jeste studuje. Ale zas jako pracuju s nimi uz nekolik let a celkem jejich slabe stranky znam, takze lecos se na tom smichat da. No a jinak, delame tam spoty, dabingy, hudbu do prezentaci, reklam a reportazi, male hudebni projektiky a tak. Vsechno mozne, ale rad bych se casem dostal take zpet k vlastni tvorbe, na coz mi ted trochu chybi cas.
Kermitak: uz nic zasadniho v racku neni. MOTU 2408MKII a klon SSL preampu od Tudyho. Snad se zadari a neco se casem jeste doplni.
Matucha: Diky za rady, ja prave chci zkusit dat pod ty podstavce nejaky filc nebo neco mekkeho, co ty vibrace trochu utlumi. Jeste budu ale urcite experimetnovat.
Biscuit: Jasne. Budu rad, kdyz se stavis.
Brooklyn: Jojo, za Truthy se stydim.) Snazim se, aby to slo co nejdrive naapravit. Je to ale zrout penez takove studio, takze to neni hned, navic kdyz clovek jeste studuje. Ale zas jako pracuju s nimi uz nekolik let a celkem jejich slabe stranky znam, takze lecos se na tom smichat da. No a jinak, delame tam spoty, dabingy, hudbu do prezentaci, reklam a reportazi, male hudebni projektiky a tak. Vsechno mozne, ale rad bych se casem dostal take zpet k vlastni tvorbe, na coz mi ted trochu chybi cas.
Kermitak: uz nic zasadniho v racku neni. MOTU 2408MKII a klon SSL preampu od Tudyho. Snad se zadari a neco se casem jeste doplni.
no jo .. mna zmiatla ta strasne svietiaca zelena ledka .. mal som pocit ze na truthoch nic take neni .. ale ked sa divam na fotku u nas , tak asi su to truthy 

Jo a jen pro zajimavost, kdyby mel nekdo zajem. Stul mi delala firma HELAGO-CZ: http://www.helago-cz.cz/
Ten stul maji timto ve sve nabidce, takze kdyby nekdo chtel, je tu ta moznost. Jsou mozne samozrejme ruzne dekory. Ja si vybral cely orech bez tech krajnich list.
Ten stul maji timto ve sve nabidce, takze kdyby nekdo chtel, je tu ta moznost. Jsou mozne samozrejme ruzne dekory. Ja si vybral cely orech bez tech krajnich list.
Pro zajímavost: na kolik takový stůl vyjde?
Skvele, mohl bys prosim hodit nekam podklady, ktere jsi jim k vyrobe dal, spolu s rozmery? Nikde na webu jsem primo ten stul nenasel a do budoucna (spis pristi rok) bych o tom uvazoval.
Diky!
Diky!
nixx: jeste to nevim presne, ale asi tak neco k 18tis.
Kermitak: na webu nikde ten stul neni. Jsou to tri dny me intenzivni prace, vymysleni, kresleni a tak. Nicmene jsem primo vyrobci vysvetloval spoustu veci slovne a nikde to jako oficialni vykres nemam. Spis jsem dodaval takove nahledove obrazky, ze kterych se to dalo nejak vycist. Vyrobce si to pak prekreslil sam pro sebe a podle toho to vyrabel. Ja to vsak nemam.
Kermitak: na webu nikde ten stul neni. Jsou to tri dny me intenzivni prace, vymysleni, kresleni a tak. Nicmene jsem primo vyrobci vysvetloval spoustu veci slovne a nikde to jako oficialni vykres nemam. Spis jsem dodaval takove nahledove obrazky, ze kterych se to dalo nejak vycist. Vyrobce si to pak prekreslil sam pro sebe a podle toho to vyrabel. Ja to vsak nemam.
-
- Profesionál
je moc peknej. nevis, jestli umi jako svrchni desku dat i nejakej pohltivej(si) material? neco jako.. kozenku?orbis píše:nixx: jeste to nevim presne, ale asi tak neco k 18tis.
Ty si ten stul navrhl za me
presne takovy se mi bude hodit akorat monitory se daj na stojany..
super vec!

super vec!
Brookyn: vidis, to me nenapadlo. Zkusim to zjistit a dam vedet.
TOM-Thak: diky.) Ty podstavce pod bedny k tomu nejsou pridelane. Mam je tam taky na volno polozene, kdyby nahodou neco. Kdyz je nekdo neupotrebi, tak se k tomu nemusi vubec vyrobit a timpadem by to melo stat i o neco malo min.
TOM-Thak: diky.) Ty podstavce pod bedny k tomu nejsou pridelane. Mam je tam taky na volno polozene, kdyby nahodou neco. Kdyz je nekdo neupotrebi, tak se k tomu nemusi vubec vyrobit a timpadem by to melo stat i o neco malo min.
Jasne. tak ono je to supr na druhy par monitoru, ale zase kdyz za to das jeste stojany,
tak aby si to navzajem nevadilo.. jinak me akorat udivuje jeden
detail a maji to tak i u carloffa, ze mate ty displaye tak nizko
a natocene smerem nahoru, neni lepsi je mit vys? Mit na stoje
nejaky vyviseni? Ja sem trpajzlik, tak me by to asi seslo, ale
vam prumerne vysokejm?
Jinak dovedou ten stul privezt a smontontovat na miste nebo
sis shanel odvoz sam?
tak aby si to navzajem nevadilo.. jinak me akorat udivuje jeden
detail a maji to tak i u carloffa, ze mate ty displaye tak nizko
a natocene smerem nahoru, neni lepsi je mit vys? Mit na stoje
nejaky vyviseni? Ja sem trpajzlik, tak me by to asi seslo, ale
vam prumerne vysokejm?
Jinak dovedou ten stul privezt a smontontovat na miste nebo
sis shanel odvoz sam?
TOM: Mozna to na fotce klame, ale ty LCD jsou kolmo ke stolu a jsou krasne ve vysi oci a dokonce vidim i na spodni cast monitoru, kde se nastavuji parametry. Navrhoval jsem to podle vysky stolu, jakou jsme tam meli predtim a v pohode. Kolega taky neni nejaky velikan a nestezuje si:)
Jo a jinak v te predni casti je to 2x po 7U a po stranach je 10U. Takze se do stolu vejde celkem 34U.
Jo a jinak v te predni casti je to 2x po 7U a po stranach je 10U. Takze se do stolu vejde celkem 34U.
To vypada slibne, ja bych ty horni racky vyuzil na syntaky takze
pro praci to ma clovek krasne pred sebou.
Ta ergonomie je fak dobra to same ty klavesy pod stolem
a nahore volne ruce pro praci s klavesnici a mysi.
Pro umisteni monitoru na stul by asi stalo za to
mit masivni vrchni desku jako to ma Ecson, ale tak to
uz je spis asi na dohode s vyrobcem.
pro praci to ma clovek krasne pred sebou.
Ta ergonomie je fak dobra to same ty klavesy pod stolem
a nahore volne ruce pro praci s klavesnici a mysi.
Pro umisteni monitoru na stul by asi stalo za to
mit masivni vrchni desku jako to ma Ecson, ale tak to
uz je spis asi na dohode s vyrobcem.
tie klavesy pod stolom su podla mna moc nizko .. a na klavesnicu a mys mne pride malo miesta .. ale velmi zavisi od toho , ktoru pracu clovek robi najviac .. ci klavesnica/mys , alebo toci cudle na rackoch ..
Brooklyn: tak pry by to nemel byt problem potahnout to kozenkou ci nejakym pohltivejsim materialem.
Pytkin: ja jsem vyuzil toho, ze to je na miru a tim, ze hraju na klavir, tak jsem si to i do podobne vysky (urovne loktu) nechal udelat a hraje se mi na to moc prijemne (a to mam nohy celkem dlouhy). A na mys a klavesnici mi osobne prijde mista az az;) je jasne, ze kazdemu bude vyhovovat neco jineho, ale ja jsem si to nahrhl tak, aby to vyhovovalo ve vsech smerech me, a to tento ucel splnilo.)
Pytkin: ja jsem vyuzil toho, ze to je na miru a tim, ze hraju na klavir, tak jsem si to i do podobne vysky (urovne loktu) nechal udelat a hraje se mi na to moc prijemne (a to mam nohy celkem dlouhy). A na mys a klavesnici mi osobne prijde mista az az;) je jasne, ze kazdemu bude vyhovovat neco jineho, ale ja jsem si to nahrhl tak, aby to vyhovovalo ve vsech smerech me, a to tento ucel splnilo.)