AD-SOUND Studio
Re: AD-SOUND Studio
Jo, a ted se mi vyjadrili i k cene. Je to 22tis. bez DPH,- a je to mozne s jakymkoliv povrchem.
orbis : jasne .. ja by som musel mat mys dakde na tej LA2A 

teda poslouchal jsem ukazky a hned u prvni se mi votevrela kudla v kapse
co takhle vyjmenovany slova po "p"
ale jinak hezky, ackoliv to neni moje kafe

Pekne, konecne nekdo kdo neresi akustiku a odhlucneni jako posledni vec
. Taky me to ceka
. Pod ty bedny dej nejaky gumovy nozky, nebo spunty, nejlip hroty. To udela dost.

mas pocit ze tam je vyriesena akustika ? na studio mi to nepripada adekvatne ..
No prave na to ted jeste reaguju...
Btw. Neni takovahle totalne zatlumena mistnost trochu mrtva zvukove
vyhledem k tomu jak je to maly? musi tiobejt jak vlest do jinyho prostoru, jednou jsem byl v takovym totalne zatlumenym studiu a zvuk tam byl extremne neprirozenej.
Btw. Neni takovahle totalne zatlumena mistnost trochu mrtva zvukove

kde vydis zatlmenu miestost ? pockaj .. nepozerame rozne fotky ? ja kukam toto http://www.a-dstudio.cz/AD_STUDIO_NEW/F ... rie.html#0
Nejaky odrazovy material, difuzor a byl bych dost spokojenej.Pytkin píše:mas pocit ze tam je vyriesena akustika ? na studio mi to nepripada adekvatne ..
Ja koukam na fotky na zactku threadu, tyhle fotky jsou z Tonyho studia, ty jeho dyna mam domaPytkin píše:kde vydis zatlmenu miestost ? pockaj .. nepozerame rozne fotky ? ja kukam toto http://www.a-dstudio.cz/AD_STUDIO_NEW/F ... rie.html#0

ahsoooo .. jasne
to je uplne ine studio .. tak ako ma byt .. jasna vec
.. ja som myslel ze reagujes na to ADstudio co tu je teraz ..

Opraveno....biscuit píše:teda poslouchal jsem ukazky a hned u prvni se mi votevrela kudla v kapseco takhle vyjmenovany slova po "p"

Ano trošku se to tady domotalo, omlouvám se že jsem se do téhle diskuze takhle vloupal, jenom jsem chtěl upozornit že A-D Studio už jedno existuje, v jižním cípku jižní moravy.
Tak jestli je tedy vhodné volit stejný název studia?
a-d studio vs. ad-sound studio, mi neprijde uplne stejny teda. navic mam dojem, ze se klientelou stejne krizit ani nemuzete... teda kdyz se do toho micham uz 

Asi máš pravdu...biscuit píše:a-d studio vs. ad-sound studio, mi neprijde uplne stejny teda. navic mam dojem, ze se klientelou stejne krizit ani nemuzete... teda kdyz se do toho micham uz
A-D ROCK STUDIO

Co se týče AD MUSIC STUDIO , není ta místnost opravdu zvukově totálně přehnaně mrtvá ? na natáčení zpěvu nebo mluveného slova do reklam dabingů atd asi v pohodě, ale jak se tam poslouchá ? něchtělo by to nějaké ty odrazné plochy ?
Já to mám (jak už tady zaznělo) pořešeno naopak velice mizerně, koberec na zemi,velký gauč a dvě velké basové pasti z minerální vaty. A trošku se mi to tam mlátí na 150-300 hz (místnost je malá)
Já to mám (jak už tady zaznělo) pořešeno naopak velice mizerně, koberec na zemi,velký gauč a dvě velké basové pasti z minerální vaty. A trošku se mi to tam mlátí na 150-300 hz (místnost je malá)