Mhm - asi mi něco uniká, ale co na tom máte špatnýho? Zatím jsem si přečetl jen subjektivní názory, které by mi - z pozice kapely - moc těžkou hlavu rozhodně nedělaly

pokud takhle chtějí hrát a - jak zde přímo od zdroje zaznělo - jsou s daným výsledkem spokojeni subjektivně víc než s výsledkem "producentské varianty", tak je všechno jak má být.
Sorry, ale na tohle vždycky asi budu moc konzervativec a nutit kapelu používat výraz nebo zvuky dle aktuální hudebněproducentké módy (a už jsme se tady okolo toho ne zrovna dávno docela dlouho motali

) mi přijde naprosto zcestná záležitost - minimálně, pokud něco takového nechce sama kapela a akorát neví, jak to udělat.
V tomhle případě bych nad ničím rozhodně nediskutoval..... A jediná varianta (opět jen z mého pohledu), kdy by se o tom diskutovat dalo, by byl případ, kdy kapela hodlá vydělávat těžké prachy na megapódiích a je jí celkem jedno, jak moc půjde hudebně a zvukově proti svému přesvědčení a hudebnímu "chtíči"
Mhm - dokonce mám pocit, že mě nepřesvědčí o mé nepravdě ani argument, že za daných okolností nemůže kapela pomýšlet na cokoli více, než je profil na Bandzone s počtem fanoušků do 500 (řekněme) a čistě jen internetové povědomí, že "tady hraje další noname amatérská kapela...", od které může člověk dostat jakousi demo-placku buď na koncertě pro 50 lidí nebo poštou "za pajcku".
P.