Dendy, kdyz jsem ti psal ze se o vetsinu z tech veci muzu postarat, delal jsi bez reakce mrtvyho brouka - odmlcel jsem se a vyckaval - nechci bejt za nostradama ale predpokladal jsem ze to takhle vysumi : ) bylo tu mnoho nacelniku ale ani jeden bojovnik.
Z me strany padlo hodne nabidek ktery by smerovaly k realnymu CD. Pokud to Dendy casove nezvladas muzu celou vec kolem eZone kompilace realizovat sam, jak uz jsem psal nekde uplne na zacatku. Co mi chybi je Dendy jen tvuj navrhovanej system uploadovani ukazek, tyhle veci umis (viz dnes uz tvoje legendarni "eZone sraz" tabulka), v tomhle ja nejsem odbornik. Pak ted nemam dostatecne velkej ftp prostor - ale to bysme tu vse dali bez poblemu dohromady. Ostatni je uz na me, otazka zvednuti nekolika telefonu, par malejch jednani a stanoveni pevnyho terminu.
Budu se opakovat, ale byla by skoda tohle nerealizovat, pro eZone by to byl dalsi velkej krok v ramci tehle nasi skvele komunity !
Ted budu mit ve studiu jeste 14 dnu honicku, az pak odevzdam vsechna alba zacnu to resit - takze brzo se tu pripomenu !
.