EZONE KOMPILACIA

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět

Termin uzavierky pre tracky pre compilaciu

1.4.
2
17%
1.5.
1
8%
1.6.
1
8%
1.7
0
Žádná hlasování
1.8+
4
33%
21.12.2012
4
33%

Celkem hlasů: 12

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Tak abych byl upřímný, mě se ty obrázky vůbec nelíbí...

S drograma už jsem přestal... :lol:

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

samozřejmě, někomu se ty obrázky líbí, někomu ne...proto bych tedy oslovil pana Jünglinga teprve, kdyby byl OPRAVDU zájem...nebudu ho o něco žádat, kdybych mu vzápětí sdělil, že není zájem...

byl to jen můj návrh, já bych od něj něco pro ezone snad zadarmo vyškemral...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

nakoniec je to naozaj ta posledna vec ktoru bude treba spravit.. najskor musi byt hudba :) potom sa mozu vyberat cover a myslim ze bude z coho vyberat.. a kedze mame demokraciu tak tiez sa da spravit hlasovanie a je po probleme

Musiclab Kolín

Příspěvek od Musiclab Kolín »

To: Dendy, myslím, že je to dobrý nápad vydat Kompilaci. Konec konců kompilace je skládanka a když se dobře poskládá, tak různorodost stylů může jít ruku v ruce. Myslím si, že by byl potřeba nějaký producent, kdo by to zaobalil a dal tomu jednotu. S hlasováním je to dobrý nápad. Osobně, bych vyhlsásil kontesty. První muzika, potom Cover, no a pak by se to klidně mohlo nabídnout nějakému Labelu:-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

all : hadam to tu nezapadlo prachom.. uz mate niekto nieco spravene? 8)

dendy : nebola by inak zla dalsia tabulka takeho dajakeho progresu... myslim ze je to dost motivacne...

dendy

Příspěvek od dendy »

excom: bohuzial momentalne vobec nemam cas sa tomu venovat mam strasne vela roboty ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : detto.. ja som len pripomenul tento thread aby nezhnil v prachu zabudnutia :)
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 11 úno 2008 15:09, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

ten malir akademickej, ten se tady ubytoval az po tom dopisu
a kradne van gogha :)
http://www.skinter.net/site/kunst/vangoghklein.JPG

dano

Příspěvek od dano »

posunieme sa dalej?

dendy

Příspěvek od dendy »

autor tohto threadu teraz voooobec ale voooooobec nema cas sa tomu venovat ... :) mam take neblahe tusenie ze to zapadne prachom ako jeden super ale bohuzial nerealizovany napad :)

dano

Příspěvek od dano »

preto msime do autora obcas rypnut... :-)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Dendy, kdyz jsem ti psal ze se o vetsinu z tech veci muzu postarat, delal jsi bez reakce mrtvyho brouka - odmlcel jsem se a vyckaval - nechci bejt za nostradama ale predpokladal jsem ze to takhle vysumi : ) bylo tu mnoho nacelniku ale ani jeden bojovnik.

Z me strany padlo hodne nabidek ktery by smerovaly k realnymu CD. Pokud to Dendy casove nezvladas muzu celou vec kolem eZone kompilace realizovat sam, jak uz jsem psal nekde uplne na zacatku. Co mi chybi je Dendy jen tvuj navrhovanej system uploadovani ukazek, tyhle veci umis (viz dnes uz tvoje legendarni "eZone sraz" tabulka), v tomhle ja nejsem odbornik. Pak ted nemam dostatecne velkej ftp prostor - ale to bysme tu vse dali bez poblemu dohromady. Ostatni je uz na me, otazka zvednuti nekolika telefonu, par malejch jednani a stanoveni pevnyho terminu.

Budu se opakovat, ale byla by skoda tohle nerealizovat, pro eZone by to byl dalsi velkej krok v ramci tehle nasi skvele komunity !

Ted budu mit ve studiu jeste 14 dnu honicku, az pak odevzdam vsechna alba zacnu to resit - takze brzo se tu pripomenu ! :D

.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

btw plati ta deadline do prvniho cervna?

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Aktivity kolem eZone kompilace se zastavily, bude treba urcit novej termin a doresit organizacni podrobnosti. Dam dohromady kalkulaci na vyrobu CD a veci s tim spojenych a pak upresnim i konkretni informace. Za tech 14 dnu budu mit prostor to resit.

.

vasek

Příspěvek od vasek »

Jen technická poznámka: bylo by super, kdyby organizátoři průběžně editovali první příspěvek, tak jak to bylo v případě tématu posledního setkání.

Odpovědět