Pytkin píše:takychto webov su tony , kde za 5 korun predavaju lubovolnu muziku .. sam curko ma vlastnu stranku na to (
http://www.voicecasting.sk) .. V com bude 123creative.com iny ako ostatny ?
ano podobnych webov je niekolko, ako hovoris tony, no maju hlavne tony materialu/songov/produktov...a to je casto ich problem
su tam tony skladieb a tony autorov a vacsinou to aj tak vyzera... casto sa stretavame s tym ze 80% obsahu byva priemerna az podpriemerna kvalita a zakaznika to otravi, je to neprehladne,,, potom vyhladava iba sort by bestsellers - to sposobi ze predava par top autorov, predava sa to iste a novi autori casto nemaju sancu aj ked su kvalitni,, plati to nielen o hudobnych skladoch, ale aj grafickych a pod. (casto mi to pride ze ludia ktori manazuju dane stranky/projekty ani danemu odvetviu (grafika, reklama, music a film production ani moc nerozumeju - nechapu potreby zakaznikov a robia z toho masove/chaoticke weby hlavne nech je tam co najviac produktov a nech vytrieskaju co najviac penazi) aj ked to znie ako klise budeme sa snazit preferovat kvalitu pred kvantitou
takze ini chceme byt kvalitou, dalej prepojenim s inymi odvetviami - grafika, webdesign atd. pretoze ludia napr z reklamnej a filmovej brandze sa casto stretavaju, spolupracuju napr. webdesigneri s grafikmi, grafici s filmarmi, hudobnikmi atd.. (mame aj reklamnu agenturu a viac krat ma zarazilo ked sa ludia ktori robia v reklame a bezne pouzivaju napr fotobanky pytali kde maju hladat podkladovu hudbu do prezentacnych filmov atd... ze nechcu platit za custom made skladby 2000 euro a viac, ani len nemali tusaka ze existuju podobne weby, aj ked obdobne weby fotobanky, vektorbanky sami pouzivaju) - cize prepojit viac kreativnych odvetvi do jedneho resources shopu (pokial to bude prehladne) myslim ma zmysel.