Hledám skladatele pro spolupráci!
-
Hledám skladatele pro spolupráci!
Jsem mladá studentka a mám zkušenosti se zpěvem. Potřebuji složit písničku, nejlépe ve stylu pop nebo rock. Mám jen amatérskou ukázku svého hlasu...
http://www.youtube.com/watch?v=xhSE5b3Z_Eg
http://www.youtube.com/watch?v=xhSE5b3Z_Eg
Re: Hledám skladatele pro spolupráci!
Jak to myslíš složit písničku? Jako text, melodie akordy? Nebo komplet aranž v notách? Nebo vyprodukovat nahrávku?
-
Nejlépe vše
Bohužel se v tomto ještě ani moc neorientuji. Vím, že chci Svou písničku a případně ji nabízet do rádií a sama ještě opravdu nevím, jak postupovat. Umím jen zpívat a text bych taky zvládla, to je vše :-/

proc si myslis, ze ti nekdo jentak slozi pisnicku? podle me bys mela nejlepsi, kdyby ses spojila s nejakou kapelou. mozna se pak casem z toho neco vyvrbi, ale takhle od stolu je to dost podivny..
-
Je podle mě pár lidí, co by chtěli složit písničku a nemají dobrého zpěváka, či zpěvačku, kdo by ji nazpíval... Já prostě toužím po své písničce, ale zatím jsem narazila na člověka, který by to udělal kompletně za 12 000 kč, což je zatím pro mě hodně, jelikož jsem student... Samozřejmě chci zkusit vše, třeba i nějakou kapelu.
ja myslim ze si tu spravne .. tu je dost ludi , co by ti to vedeli spravit .. neviem ci ale budes uplne spokojna zo stylom .. ale mozno sa dakto najde ..
-
No ráda bych tu na někoho narazila... Nečekám tady nějaké zázraky, ale něco by se vyvrbit mohlo
Zkusit se má vše. Sem mě právě odkázal jeden producent, který skládá, nahrává atd... 

no mozno by si mala zacat , aky styl si predstavujes ?
-
Představuju si něco univerzálního, něco mezi popem a rockem... Líbí se mi to a poslouchá to taky nejvíce lidí, takže bych se pak mohla nabízet s tou písní dál, ať už kapelám, producentům, rádiím - (při dobré kvalitě nahrávky samozřejmě)
urcite ses tu spravne - nekdo se stopro najde... jinak jakou mas predstavu o "produkci" - chces dodat hotovej podklad, ke kterymu si sama dotocis zpev ve studiu nebo to chces komplet od napsani, natoceni az po vypaleni na CD? pripadne dej nejake odkazy na hudbu, ktera by ti zanrove vyhovovala - pop rock je velmi siroky pojem 

no tak popari-rockeri .. hlaste sa .. Napada ma komar .. spevak/gitarista so sunset boulevard ..
napisem mu ..
napisem mu ..
-
Já už sem psala a ono se to nějak nezobrazilo
Prostě chci něco znělého, co se dostane lidem takzvaně pod kůži a zapamatují si to
Po něčem se poohlédnu 

-
- Profesionál
jo, urcite se nekdo najde! pocital bych ale s tim, ze samotna produkce vokalu je v tomhle zanru zasadni, takze se smichanou pisnickou v ruce je clovek v pulce cesty -- mozna bys mohla v dotazu rovnou poptavat cloveka, ktery to udela vcetne nahrani a produkce hlasu. tech 12k vidim jako docela odpovidajici castku, kdyz se to ma delat dobre, ja bych to za min neudelal. zkusil bych te nasmerovat i do ciziny, tam je vetsi konkurence, a tim padem snazsi najit talentovanyho cloveka: indabamusic.com je nejvetsi svetovej server na takovy kolaborace. akorat nebudou rozumet citovymu poselstvi textu, ani ho na dalku nenahrajou. :]
-
Takže to, že se člověk líbí producentovi a ten se ho ujme už v dnešní době asi neexistuje co? 

myslim, ze to muze platit i dnes, ale neni to moc castym jevem
plne vsak souhlasim s brooklynem s tou vokalni produkci. Proto jsem se i predtim ptal jestli chces hotovej podklad a zbytek si dotocit v profi studiu. I kdyz hudbu sezenes treba na profi urovni a levne, tak ten zbytek bude urcite neco stat...