[quote="elektrabel"]Já mám, i po letech, pořád problém odpoutat se od toho, co zrovna dělám a nějak "pracovat" s publikem. A je to problém. Bohužel, nevím jak na to. Inu, introvert.
Niekedy je tazke venovat sa publiku ked sa musis sustredit na masiny ktore mas pred sebou a mat vsetko pod kontrolou.
Dalsia vec, co znamena komunikovat s publikom? Rozpravat vtipy do mikrofonu, posielat vzdusne a bozky a srdiecka? Ja si myslim ze pri tanecnej hudbe v klube ide skor o to dostat sa na jednu vlnu dj/liveact spolu s crowd. Tu myslim neni potrebna nejaka prehnana teatralnost a vykriku do mikrofonu, v zmysle put your hands up.
Dalsi problem pri elektronickej hudbe je, ze je po vacsinou vytvorena v studiu, resp. pracujes so sekvenciami co su uz naprogramovane a pod. a pre ludi pod stageom je typek ktory hybe fadermi celkom nezaujimavy, aspon podla mna.
Nikdy to nebude ako ked sa kapela postavi na stage kde gitarista zahra riff a vsetci sa pokakaju

Mimochodom ja mam rad aj kvalitnu kapelu na velkom stagei, aj kvalitnu elektroniku v dobrom klube so skvelym zvukom. A tu mi uplne staci ked DJ ma 2 gramce a vie co robi + ma dobry hudobny vkus.