V.A. Ezone 2024

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
jackies

Re: V.A. Ezone 2024

Příspěvek od jackies »

Dělám si kávičku, popelníček s sobě a sedám do křesla na pokochání se a pro mě i určitě nějaká překvápka. Těším se.
muzikant

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Bych se fakt nezlobil zařadit ještě jeden track. Pokud nějaký starý mazák - kovaný ezoňák vytáhne něco ze šuplíku, tak se to vleze.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Zatím finálové pozice:

1. VAN BOR
2. BISCUIT
3. GEOMYSTERY
4. RAY SUBJECT
5. TOMY.45
6. CYRIL VS. SILENTSTRESSOR
7. AMORPH (měníme track za jiný)
8. ARWEN THALION
9. JACKIES

dano

Příspěvek od dano »

paradicka, tesim sa :)

jackies

Příspěvek od jackies »

Je to dobrý :wink:
Musíme se pochválit :D
Dokáži si představit prezentování té kompilace i klidně jako "tak takhle se to dělá v ČR a SR".
Opravte mě ale, jelikož jsem omezený jen na tohle fórum a nemám nějak přehled o "profi vodách" elektronické muziky.
muzikant

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Od většiny jsem dostal feedback. Ke konci příštího týdne bych měl mít čas se na to podívat a už to dotáhnout do konce. Asi nemá cenu dávat nějaké datumy, ale jestli to dokopeme tento měsíc včetně obalu a distribuce, tak to bude vskutnu grandiózní prosincový, asi tak zhruba mikulášský, československý počin, zvukový zločin :palec+:

dendy

Příspěvek od dendy »

Je to parada a OBROVSKY respekt k tebe za to ze si to cele zastresil a davas to dohromady !!! Parada... paci sa mi to cele od zaciatku do konca .. vsetkym palec hore !!

jammix

Příspěvek od jammix »

Tak kde sa k tomu dostane trebars taký lenivý jammix 8) ...jaaa keby som mal dizajnovať album tak určite to chcem počuť vopred...len tolko k propagácii. :wink:

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Šécko bude kucí, jen až se dostanu ke kočičí pračce :) Zatím jsem předběžnou kompilaci sdílel jen s těmi co přispěli muzikou, protože tam je stále pár věcí, co se bude měnit.

jammix: nebylo by lepší slyšet až úplný final? Já ti to hned pošlu, daleko dřív než bude ofiko release. Neslibuju hory dolly, ale snad už tento týden.

Jinak díky všem za díky 8) Však já už tady o tom mluvím snad přes deset let, tak to by bylo abych to nedokopal do konce. Když jsme s tím začínali, tak byla úplně jiná situace, mnoho z nás ještě nemělo caparty a možná ani pořádnou práci, takže času bylo dost po všech stránkách. I na stránce electrozone.cz :lol:

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Skus dat urobit cover profesionalnemu grafikovi, typografovi. Napadá ma František Štorm (Storm Type Foundry), je aj hudobnik, a ma aj paradne "drevorytiny", stoji to za pokus ho oslovit, ci by nedaroval nieco EZONE komunite, tym by sa aj zvysila pridana hodnota kompilacie, keby mal taky exkluzivny cover.

jammix

Příspěvek od jammix »

No ja počkám kuldne na official release 8) som mal takú zelenu chvilku ..a som myslel že už to je hotovka . :wink:

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Fractal jeste zije? Uz 14 dni mu visi neprectena PM ...

krocan

Příspěvek od krocan »

Fractal vytvoril kompilaciu.Pozbieral tracky.Spravil mastering a predal v zahranici za miliony.Zrusil audiozone ucet a teraz si uziva na bahamach 8)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Omg, sorry, snažil jsem se to prodat, ale prý jsme moc drazí! :D

Všecko bude! Stalo se několik věcí naráz a souběžně, které mě úplně vykolejily z mého ledového zimního klídku. Prostě člověk míní, pánbů mění.

Má to jednu velkou výhodu, bude to - EZONE 2025 - cítíte ten futurismus v tom názvu? 8)

Fakt sorry jestli někdo už chladil šampus a pozval celou rodinu a spolužáky ze základky na release párty okolo vánoc. Já jsem si byl jistý na stopro, že to dám. Nedal jsem to, ale zatím žiju a fakt už to nebude dlouhatánsky trvat a release přiletí jak severní vichr. Prosím ještě chvilku strpení, až se mi ty koloběhy pracovní a životní zase sladí do lajny.

dendy

Příspěvek od dendy »

EZONE 2025 znie rozhodne lepsie nez 2024!

Len aby sme to stihli este nez sAGI znici svet, to by bola skoda ak nie.

Odpovědět