Tak je jasny ze jazz zacina byt zajimavej az za doby bopovejch stylu odkud se datuje moderni jazz nebo dejme tomu v dobe swingu. Ten historicky jazz neboli tradicni jazz byl skutecne zlatou dobou, ponevadz krome swingu nebyl nikdy vic tak popularni.Ivo píše:Já bych měl jen poznámku ke kolonce "jazz", píše se tam že "zlatá léta jazzu byla ve 20. letech". Myslím že z hudebního hlediska byly mnohem "zlatější" periody později20. léta byl spíš takový nostalgicky "historický" jazz ...
Lexikon hudebních stylů
Každopádně ano napřed ovšem potřebuji hudební ukázku a foto v mysliveckém oblečku pak požádám autora o zařazení tvého stylujackies píše: Pokud tedy "něco" udělám, bude to sice na "čtyři" 125BPM, ale dám tomu
víc výšek, místo snare jen a pouze zvuk "výkřiku sojky" a budu se u toho tvářit jako myslivec u krmelce, vymyslel jsem nový styl ?
(třeba woodlandbeat)

Jinak kluci za málo já jsem jen zprostředkovatel je fajn že se to aspon někomu líbí...
Zdravím všechny lidi, kteří přispěli svým názorem na můj lexikon. Chtěl bych říct, že vím o nedostatcích které jsou více či méně, patrné. Lexikon jsem zpracovával jako laik, nicméně jako člověk který se o hudbu všeobecně a to především o hudbu zajímá cca 12 let. Lexikon jsem zpracovával na základě subjektivního uvážení a protože nejsem učitel češtiny, tak jsem byl upozorněn na textové nedostatky. V budoucnu se budu snažit tyto nedostatky elliminovat a lexikon se budu snažit vylepšit a uvést i některé chybějící údaje a styly.
Re: Lexikon hudebních stylů
Zdravím,
reuploadovali byste prosím znovu ten link.
Díky moc
reuploadovali byste prosím znovu ten link.
Díky moc
Re: Lexikon hudebních stylů
Ahoj.Prosím tě mohl bys to reupnout.jsem moc zvědavej.DíkMaris píše:* hudbu elektronickou sem chtěl napsat samozřejmě:-), jinak největší práci mi dalo grafické zpracování, na kterém jsem pracoval 4 dny po 5 hodinách denně, doufám že aspoň to mnohé zaujalo a obrázky které doplňují textovou část byli vhodně zvolené.