priatelia, zaujimala by ma vasa skusenost. Hladam elektricke piano ktore by sa klaviaturou a svojimi zvukmi co najviac priblizovalo akustickemu pianu. Ked som cital recenzie na dexibell VIVO, verim ze najnovsia rada VIVO H10 moze byt velmi dobre elektricke piano.
Mate prosim niekto skusenost s dexibell VIVO a Yamaha CLP 775 (prip. CLP 7XX), vedeli by ste mi povedat ako ste citili tieto nastroje na ruku a na zvuk?
dakujem!
Dexibell VIVO
Re: Dexibell VIVO
Já jen podotknu, že do našich končin lze Dexibel koupit jen v Muzikeru, takže asi moc lidí to nemělo možnost koupit. Na papíře to vypadá super, podle mě ale u žádného hardware nástroje nepotkáš zvuk co umí software, takže pak vidíš hráče co si donesou Ipad a hrají z toho. To je dnešní realita, takže je důležitá jen ta mechanika a ta vypadá dobře
Re: Dexibell VIVO
Dodo, Dexibel je hodne exoticka a malo predavana znacka. Tu na fore su tusim len traja pouzivatelia. Viac, nez uz bolo napisane na predoslych stranach, sa asi nedozvies.
Klaviatura Fatar TP4GH (mozno nejako upravena pre Dexibel ) - neni to ani najlepsia ani najhorsia klaviatura na trhu. Zvuky akutickeho piana pravdepodobne TOP (VST a software samozrejme nepocitame).
Klaviatura Fatar TP4GH (mozno nejako upravena pre Dexibel ) - neni to ani najlepsia ani najhorsia klaviatura na trhu. Zvuky akutickeho piana pravdepodobne TOP (VST a software samozrejme nepocitame).