Korg M1-sequencer

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
dafson
Příspěvky: 27
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od dafson » 26 srp 2009 11:23

diky vsem za a za odpovedi koupim tu knizku a zacnu studirovat-)))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od Pytkin » 26 srp 2009 18:53

Tranzistor píše:Ale jako jo, je tam toho tolik, ze normalni uzivatel z toho vyuzije tak 20%, me to zas tak neprislo sileny, ale musim priznat, ze jsem se v tom taky ztracel. Ale zase je tam uplne vsechno no.... Tak mozna neco takovyhleho (v cestine nic takovyho sem nenasel):
http://x2.i-dat.org/~csem/UNESCO/3/index.html
jako ked midi problematike rozumies , tak ta knizka je super .. je v nej vsetko pekne zhrnute .. vsetko po kope .. atd .. akurat ked tomu rozumies , tak tu knizku az tak nepotrebujes .. naopak .. ked s midi zacinas , tak je to tak brutalne zlozite popisane , ze to zaciatocnikovi moc nepomoze a skorej ho to odradi ..

xxman
Příspěvky: 112
Registrován: 24 črc 2009 09:54

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od xxman » 26 srp 2009 19:50

dafson píše:diky vsem za a za odpovedi koupim tu knizku a zacnu studirovat-)))
Tak jsem tu knizku vyhrabal z archivu a klidne ti ji prenecham .... kdyz jsem do ni nahlidnul, vratila se mi nocni mura :D .... Poresime to pres PM

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od Tudy » 27 srp 2009 12:50

Koukám, že a.tom.x tu RAM kartu nabízí na midi.cz za 750,- Kč . Na tvým místě bych moc dlouho neváhal..
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

dafson
Příspěvky: 27
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od dafson » 28 srp 2009 01:38

Jo uz sem mu psal do SZ kvuli te karte a dokonce podle toho co pisou u slotu na tom korgu tak udajne na ni jdou ukladat i data sequencru...

dafson
Příspěvky: 27
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od dafson » 04 zář 2009 18:38

Tak mam dalsi problem-(( nahravam jednotlive stopy do softwaroveho sequencru v notebooku nahraju part bicich nastavim zvuk bicich jako track 1 pak k tomu chci dohrat napr.plochu smiccu nebo cehokoliv jineho jako track 2.....nahraju z korga M1 a po skonceni nahravani si to chci prehrat a oba tracky (1 i 2) hraje jen zvuk bicich proste oba party sou hrane jednim zvukem co s tim kde delam chybu??vi nekdo?prijde mi jako by pri posilani prehravani z pc do korga neumel korg rozlisovat nastavene zvuky-(( nevim jestli je chyba v nastaveni softu nebo korga (zatim sem zkousel v nejakych obyc.softech (anvil studio, macaw) a v obouch se to chova stejne-((

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od Pytkin » 04 zář 2009 23:46

na kazdu stopu musis v pocitaci natavit iny midi kanal ..

dafson
Příspěvky: 27
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Korg M1-sequencer

Příspěvek od dafson » 04 zář 2009 23:54

Super zrovna procitam knizku Svet Midi a jen si mi potvrdil ze sem pochopil co ctu ted sem zrovna cetl cast kde o tom pisou aspon v tomhle mam ted jasno asi bude opravdu nutne precist celou a pak se dat do nahravani-)) dik za radu !!!!!

Odpovědět