pouzity - e-bay.com (najdi nejakeho seriozne vypadajuceho predajcu a kup to v USA)
doviezt sa to da lacnejsie, nez si myslis. (ak vies ako)

Tak s midi přepínači nemám zkušenosti, ale není žádný důvod, proč by neměly fungovat, PC3 je plně programovatelný nástroj, včetně full midi implementace. Běžně se pro přepínání zvuků používají switch pedály (včetně např. klavírního sustainu), které se ovšem nezapojují do midi vstupu ale do analogového switch pedal in-vstupu.Blechschmidt píše:Ahojte kurzweilový nadšenci,
měl bych otázečku... už nejednou na tomto fóru bylo řešeno nožní přepínače zvuků pro KW PC3X a chtěl jsem se zeptat, jaký by jste doporučili:-)... jestli je vhodný například FCB 1010 či jiný... chci to opravdu na přepínání zvuků... popřípadě spouštění songs či něčeho...
Děkuji za odpověď
Hans B.
Stránky české firmy (placené zvuky) zde http://www.aos-pro.com/Michal Kratochvíl píše:Ahoj,
Nedávno jsem si koupil Kurzweil PC3K7. Je to pro mě absolutně cizí nástroj, navíc nejsu technický typ. Proto se obracím sem...
Celkem dost mě trápí jedna věc. Nemám absolutní zkušenosti s nahráváním nových zvuků do nátroje. Nevím o tom vůbec nic. Moje otázky tedy zní: 1- Kde a jaká možnost je zakoupit zvuky?
2 - Jde něco někde stáhnout zadarmo?
3 - Když někdo vytvoří nějaký zvuk, můžu si ho od něj přetáhnout k sobě? Existují nějaká fora kam tohle
někdo dává?
Moc díky za odpovědi. Nerad bych o tyhle možsnosti přišel.
Jaký máš Motif?Palio-boss píše:Zdravim. celkom by ma zaujimalo ako je to so zvukmi v "multi" mode versus normalne programy.
Napriklad chcem pouzivat PC3LE ako nastroj v studiu pri produkcii. Motif ma na kazdy preset vo voice mode Insert efekty a system efekty (reverb a chorus), no ked chcem pracovat s viacerymi nastrojmi naraz, v multi mode (kde je multitimbral 16 stop) si zachova insert efekty len 8 zo 16 a system efekty prakticky ziadny, takze tie presety v podstate nezneju tak ako vo voice mode. Viete mi prosim povedat ako je na tom v tomto smere PC3?
Ujha... Netechnicky typ a Kurzweil - to k sebe moc nepasuje...Michal Kratochvíl píše:Ahoj, Nedávno jsem si koupil Kurzweil PC3K7. Je to pro mě absolutně cizí nástroj, navíc nejsu technický typ. Proto se obracím sem...
- Asi najrobustnejsia zbierka synthy-zvukov je od ceskej AOS Pro. Je drahsi, ale zato s odstupom pred konkurenciou najvacsi balik. Su clenmi na tomto, aj inych forach.Moje otázky tedy zní: 1- Kde a jaká možnost je zakoupit zvuky?
2 - Jde něco někde stáhnout zadarmo?
3 - Když někdo vytvoří nějaký zvuk, můžu si ho od něj přetáhnout k sobě? Existují nějaká fora kam tohle někdo dává?