Kurzweil PC3K6

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
slots
Příspěvky: 3
Registrován: 19 zář 2014 09:22

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od slots » 21 led 2015 19:40

Můžu ti ho poslat. Je taky z "Kytary.cz" ,ale odkaz jsem nenašel.
Slots

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 198
Registrován: 04 led 2014 00:48

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od petermikuláš » 21 led 2015 19:44

Košva píše:Zakoupeno přímo v Kytary.cz, predajca som sa nepýtala, ale zkusím jestli by mi někoho neporadili? Na Slovensko se mi za vámi zatím nechce :D . Využití ve dvou liniích: 1. komerční kapela (plesy, zábavy), 2. kapela hrající vlastní písničky, tady jsem zatím hrála jen na harmoniku, ale v plánu je zapojit i K. Na plesy už beru s sebou, zatím víceméně lovím a ztrácím se, snad se do roka skamarádíme, vím co vše umí!
Len tak na okraj, Košva ak by si premýšľala o dokúpení karty Kore 64 k Tvojmu novému krásavcovi, tak v kytary.cz teraz majú tieto expanzné karty za 1580 korún /majú brutálnu zľavu teraz/. Keď som ja kupoval Kurza tak sa predávala po cca 150 eur.
http://kytary.cz/kurzweil-kore-64/HN133820/

eventuálne, keď budeš chodiť s Kurzom na plesy tak zaujímavá vecička je aj Ribbon teraz v podľa mňa total brutálnej zľave 80 %
http://kytary.cz/kurzweil-super-ribbon/HN117101/

Prepáč nedalo mi to nespomenúť, lebo tie zľavy čo majú teraz v kytarách 60% na Kore 64 a 80% na Ribbon sú fakt podľa mňa skvelé zľavy.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2671
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od MDudas » 21 led 2015 20:52

Košva píše: Jo a omlouvám se za založení nový diskuse, nechtěla jsem svým základním dotazem narušit stávající vyšší úroveň :)
Nazdar nova clenko! Uplne zakladne veci sa daju riesit cez sukromne spravy - clovek potom nema taku bazen z blbych dotazov :wink:.
O jakejsi "stavajici urovni" nemoze byt ani reci - Kurzweil patri medzi nazlozitejsie masiny na trhu, a aj po rokoch sa ktokolvek spyta uplne zakladnu otazku (pretoze sa prave nejakej casti/ modu dovtedy nevenoval).
Pan Hammond tu spravne naznacil - ako zena si tu budes moct vyberat, kto Ti ma odpovedat... :lol: :lol:

Dolezite dotazy na zaciatok su napr. - budes PC3 vyuzivat iba na zakladne hranie, alebo chces aj nejake "auto" (doprovody, bicie, arpegia).
Budes hrat v rezime 1 nastroj (Program Mode) alebo multi-zony (Setup Mode).

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 198
Registrován: 04 led 2014 00:48

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od petermikuláš » 21 led 2015 21:08

Veru, presne tak ako chlapci hovoria. Netreba sa tu báť položiť elementárnu otázku.
Hoci aj to čo navrhol MDudas - že sa dá aj cez súkromné správy, ale ak sa to napíše sem, tak možno to pomôže aj mnohým iným, ktorí prídu neskôr a si to tu prečítajú. teda aspoň mne to pomohlo určite, keď som si ako čerstvý kurzweilista pred rokom prečítal 90 stranový threed o PC3.

Tak ja napr. jednu takú elementárnu položím :oops: /možno Ti to pomôže prekonať prvotný ostych/:

Prosím povedzte mi kurzweilisti ako vytvorím nový setup? Myslím to vážne.
Prepracoval som sa už konečne do setup modu, už základné veci rozumiem, ale za toho frasa neviem ako založím úplne nový setup. V manuále som to nenašiel, zrejme je to totálne primitívne, tak to ani v manuále nie je.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2671
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od MDudas » 21 led 2015 21:23

Su na to "sablony" presne ako v Program Mode:
- 999 Default Program
- 127 Clear Setup
- 128 Default Setup

A potom Save as pod novym cislom...

Uživatelský avatar
petermikuláš
Příspěvky: 198
Registrován: 04 led 2014 00:48

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od petermikuláš » 21 led 2015 21:32

jááááááj takto je to :idea: :idea: :idea: . Aj som myslel, že to bude nejaká jednoduchá vec.
Ďakujem Ti moc MDudas. Ďakujem.

No veru a takto to tu chodí - človek napíše otázku a o 15 minút relevantá odpoveď. Fajn ľudia, títo kurzweilisti. :palec+:

Uživatelský avatar
Košva
Příspěvky: 5
Registrován: 21 led 2015 13:10

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od Košva » 21 led 2015 22:42

já už jsem svý "setupy" potřebovala, tak jsem editovala nějaký podobný, přenastavila a překopala kanály z programový banky a uložila jako první volný (151....) blbý postup, ale pro moji akutní potřebu zatím funkční... když si přečtu tu odpověď se šablonama, jsem jak tatar a nerozumím ani slovu :D, toť mé odhalení...
Asi začínám od prostředka, ale zeptám se, na jaký nosič nejlépe a jak uložím, jak následně přenesu do jiných Kurzweilů, abych případně nezničila to, co v nich je.. a najdu to tam pod svým názvem? UF

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2671
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od MDudas » 22 led 2015 02:20

Hehe. Ale to neni blby postup... ale jediny postup ! :lol: 8) Vzdy sa to robi tak, ze zoberies nieco existujuce, upravis, ulozis pod inym cislom.

Rozdiel je jedine, ci zacinas od piky - vtedy ako zdroj vezmes "sablonu" - prazdny program 999/setup 127.
Alebo vezmes realny, funkcny program/setup, a ten si prisposobis (tvoj postup).
Druhy postup Ta obycajne rychlejsie dostane k cielu, ale pri zlozitejsich programoch/setupoch sa obcas mozes zamotat do veci, ktore programoval niekto iny. To neni vzdy prijemne. :?

Pri ukladani objektov (objekt je spolocne oznacenie pre program/setup, fx chain, song, atd.) mozes pouzit pocitac alebo USB kluc (Storage Mode)
Ako si zvolis objekty si odskusaj sama - je to jednoduche.
Otazku ladovania sme riesili zrovna pre par dnami v hlavnom vlakne Kurzweil PC3 - ma to niekolko rezimov ladovania podla toho, ci chces/nechces prepisovat, zachovat cislovanie, atd.:
klavesy/kurzweil-pc3-t7821-1695.html

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od demsky » 22 led 2015 11:41

tak radsej zmazem ked je neuplny, naco riskovat :)
Naposledy upravil(a) demsky dne 22 led 2015 17:28, celkem upraveno 1 x.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

anthea_x
Příspěvky: 183
Registrován: 08 kvě 2014 14:22

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od anthea_x » 22 led 2015 17:09

Ten je neúplný, 89 strán.

Brzda
Příspěvky: 1
Registrován: 31 črc 2017 20:52

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od Brzda » 31 črc 2017 21:00

Zdravím vsechny Kurzweilisty. Mám PC3k7 už druhý rok, a plavu v tom docela dost. Anglický návod je pro mě na houby, podle českého by se dalo zorientovat lépe. Nemáte ho prosím někdo? Na uvedeném odkazu jsem jo nenašel - píše mi, že stránka neexistuje. Díky....

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2671
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od MDudas » 07 srp 2017 18:23

No jo, stranka neexistuje, pretoze to nechcu rozdavat zdarma. :wink:
Ak sa Ti tu neozve ziaden "dobrovolny darca", skus napisat do kytary.cz - oni s prekladom mali urcite dost roboty, tak by mozno bolo vcelku slusne tych par Eur/Kacek obetovat.

A SoundTower editor mas ? Z mojej skusenosti je na pochopenie zakladnej struktury PC3 minimalne tak uzitocny, ako manual. (aj ked ma dost chyb)

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 213
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3K6

Příspěvek od concord » 08 srp 2017 10:18

https://www.youtube.com/watch?v=uTjCrzH ... 0D9F2377A2
Pozri tieto videa, daju ti viac ako je v navode

Odpovědět