Masterkeyboardy s Hammer mechanikou
kupil som si pedal s prepinanim polarity - taky isty VFP 1 ale /25, za rovnaku cenu.
Cize VFP 1/10 je pre mna nepouzitelny - bez prepinania polarity - predam ho za polovicnu (cca 20 euro) , ak niekto chce.
Skusal som polovyvazeny VMK 88 a cele mi to prislo take hrackarske. VMK 188 som neskusal, ale obavam sa, ze vyhotovenie by bolo podobne.
Pre istotu zostanem pri drahom doepferovi.
Cize VFP 1/10 je pre mna nepouzitelny - bez prepinania polarity - predam ho za polovicnu (cca 20 euro) , ak niekto chce.
Skusal som polovyvazeny VMK 88 a cele mi to prislo take hrackarske. VMK 188 som neskusal, ale obavam sa, ze vyhotovenie by bolo podobne.
-
Re:
no VMK 88 som nemal pod rukami, ale podla specifikacii na http://www.studiologic.net/vmk-88.html to ma polovyvazenu klaviaturu a nema ani aftertouch. zodpovedne mozem po circa mesiaci pouzivania napisat, ze VMK-188plus, no to je skratka ultra pop*ci kladivkova mechanika. dokonca som napojil na to kurzweily a zistil som, ze to ma aj o hodne lepsiu response na aftertouch. je to doslova, aspon pre mna bozia klaviatura, po tyzdni kazdodenneho niekolkohodinoveho cvicenia ma prestali boliet ruky a teraz uz hram na tom doslova vsetko, aj syntakovske zvuky a vsetky VSTi hracky co mam v pocitaci.boro píše:kupil som si pedal s prepinanim polarity - taky isty VFP 1 ale /25, za rovnaku cenu.
Re: Masterkeyboardy s Hammer mechanikou
Čaute, chcem sa opýtať, či nahodou nemáte niekto manuál v cz, alebo v sk jazyku na m audio keystation 88 pro? Ďakujem
Tipol by som, ze tu taky master-keyboard zatial nikto nevlastni.... 

-
Zdravím, měli jste už někdo pod rukama Arturia keylab 88 ? Díky
Na webe som narazil na jednu zvlastnu rakusku firmu, co ladi klaviatury Fatar na vyssiu uroven. Tak trosku obcerstvim tuto temu.
Treba precitat aj FAQ.
http://flkeys.at/KlaviaturEng.html
Treba precitat aj FAQ.
http://flkeys.at/KlaviaturEng.html
Maju patent na opticke snimanie kladiviek. Parada. Takze senzor je schopny rozlisit az 32000 urovni ktore priradi k hodnotam 0-127.
No som zvedavy kto pride prvy so 128 dynamickymi vrstvami v keyborde. Alebo rovno kupi cele FLK.

No som zvedavy kto pride prvy so 128 dynamickymi vrstvami v keyborde. Alebo rovno kupi cele FLK.
Jeden repost na temu klaviatury FATAR.
Nic vysoko specializovane tam neukazu, ale aj tak potesi:
Nic vysoko specializovane tam neukazu, ale aj tak potesi:
Musím říct, že mi spadla brada. Úžasná technologie