hovoris o MS2000 ?? no ja ho mam, pouzivam ho na live aj do trackov a som spokojny, nech si hovori kto chce co chce podla mna za tu cenu je to dobry synth... tu je par veci co som si na nom natocil, ak ti to pomoze pri rozhodovoniCyril píše:No ja o nem dost uvazuju, ukazky se mi nahodou libej, potrebuju univerzalni synth v tyhle cenovy, hlavne na basy a plochy. Taky ma bozskej distortion. Tyhle reci o tom, jaka je to sracka me znervoznujou...
chces uprimne pocut moj nazor preco?? casto na nejaky synth nadavaju ludia co ho bud nevedia poriadne vyuzit, vytazit z neho to co v nom je dobre, alebo maju X inych drahsich lepsich synthov a nemaju za potreby skusat ci v tom lacnejsom tiez nieco je - lebo proste to iste a este 100x viac a lepsie maju na svojom stroji za xx xxx tisicCyril píše:dendy: ta tvoje stranka nejak nejede...?
Jinak tady- http://www.synthmania.com/ms2000.htm jsou ruzny ukazky a me se teda nezda, ze by to byl shit... nebo ze by to neumelo basu, ktera tlaci... A do agresivnejsi hudby je to podle me super a vocoder bezvadnej... Proc teda tady skoro vsichni rikaj, ze je to shit? Nejaka lepsi alternativa za stejnou cenu? Virus?
no ja ti ho mozem len doporucit, navyse ked sa ti pacia ukazky nemas co riesit.. ja mam momentalne 3 hw synthy - ms2000, roland sh-32 a micromodular .. ani na njeden z nich si nedam dopustit ... mozem sa pridat jedine na stranu neurala.. ms2000 je za tu cenu slusny synth, tie parametre a na stavenia co ma funguju presne tak ako maju fungovat.. samozrejme neni to analog - je to VA, digitalny synth, ale ako si napisal - presne v tom najlepsom zmysle slova.. takze moj verdikt : kup to.. za tu cenu ma potom napada uz len alternativa Virus A .. ale ten asi tazsie zozenies ..Cyril píše:dendy: diky za ty ukazky, uz to jde, nejak mi to neslo v Opere. Takze by ses ho nebal doporucit jako muj jedinej a prvni syntak do studia? Vim, ze treba Neural na nej neda dopustit. Podle me zni v nejlepsim slova smyslu digitalne, ale umi hrat i poradne tluste. Distortion se mi moc libi, a vubec to pro me neni problem, ja mam dost ruznych distortion skatuli. Hlavni jsou pro me basy a zajimavy plochy+prijemny ovladani. Rekl bych, ze je to hodne osobitej synth, a tudiz je logicky, ze nesedne kazdymu.
Jde mi o to, abych nekoupil neco a pak si nerval vlasy, ze jsem mohl za stejnou cenu koupit neco jinyho stokrat lepsiho ,)
viem presne o com hovoriisasymetrix píše:Cyril: K tomu, čo tu o MS2000 bolo povedané by som ešte podotkol, že má malú polyfóniu, takže ako jediný synth do štúdia by som sa ho bál odporučiť minimálne z tohto dôvodu. Blbnúť sa s ním však dá fantasticky. Mám doma rackovú verziu (MS2000BR) už asi rok a stále sa mi páči. Zakaždým však narazím na rovnaký problém: Za nástroje si sadnem s predsavzatím, že už konečne niečo serózne nahrám. Zapnem MSko, hodím tam Init, začnem krútiť, sekvencovať, vocodovať... proste blbnúť... zrazu si uvedomím, že už treba ísť spať a ja som zase nič neurobil...No čo, hlavne, že nás to baví.
![]()
Heheeee, tomu hovorím elegantné riešenie.dendy píše:viem presne o com hovoriis)))) ale ja som to odrbal.. nasiel som na to fintu. .vzdy ked si ho pustim, pusim na kompe soundforge a nahraravanie... a potom sa proste hram s korgom ladim, preladujem, bavim sa .. ked sa po case preberiem, stopnem nahravanie, sejvnem to na disk.. na druhy den sa k tomu vratim, otvorim wavko, najdem si zaujimave zvuky, vysekam upravim a hned mam material na skladbu
))