ms2000
Proto je béčko levnější?! http://www.klavesy.cz
Je to skoro uplne to samy, jen krabice jina (ten konektor na panelu je ale fakt dost nasilne dodelanej, modra se mi navic libi mnohem vic.
Ty upravy OS jsou opravdu vicemene kosmeticky, ma castecne jiny presety. Neslysel jsem A/B vedle sebe, ale pochybuju, ze by tam byl podstatnejsi rozdil.
Btw kdyz jsme vedle sebe srovnavali tentyz zvuk z Yamahy CS1x importovanej do CS2x, rozdil kupodivu nebyl moc dramatickej (je to ROMpler a samply jsou pro prvni 3 banky skutecne identicky, cili rozdil dela filtr a efektak) a to mezi temahle synthama je dost podstatnej skok. (FX tusim 16/24bit)
Ta cena je asi dana tim, ze ve skladu lezi Acka nakoupeny za dnes ponekud nesmyslnou cenu a prodejce mozna asi naivne doufa, ze ho jeste za tu cenu proda.
MS mam rad, vyborny user interface

Ty upravy OS jsou opravdu vicemene kosmeticky, ma castecne jiny presety. Neslysel jsem A/B vedle sebe, ale pochybuju, ze by tam byl podstatnejsi rozdil.
Btw kdyz jsme vedle sebe srovnavali tentyz zvuk z Yamahy CS1x importovanej do CS2x, rozdil kupodivu nebyl moc dramatickej (je to ROMpler a samply jsou pro prvni 3 banky skutecne identicky, cili rozdil dela filtr a efektak) a to mezi temahle synthama je dost podstatnej skok. (FX tusim 16/24bit)
Ta cena je asi dana tim, ze ve skladu lezi Acka nakoupeny za dnes ponekud nesmyslnou cenu a prodejce mozna asi naivne doufa, ze ho jeste za tu cenu proda.
MS mam rad, vyborny user interface

vie mi nejaky majitel povedat nieco blizsie o tomto synthe? fakt o nom rozmyslam a paci sa mi hlavne jeho user interface kde sa da takmer vsetko upravovat priamo na panely bez nejakym zasitych menu alebo matrixov... precital som uz kopu recenzii ale rad by som vedel aj nejake dalsie nazory ... ten synth by som chcel pouzivat ako basu do dnb takze mi nevadi mala polyfonia a duotimbralita.... co poviete na taketo nasadenie?