Novation Xio Synth

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 02 úno 2007 22:39

neznie to zle :) ...celkom chutne zvuky....myslel som ze novation je shit :) ...aspon o K-station to ludia tvrdili :D ....co to stoji? ma to aj zvukovku v sebe?

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 261
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 02 úno 2007 22:44

Ahoj :o) stoji to 8 tis. - 2 oktavy /do postele :o))/.... ma to aj zvukovku 24/96 + sablony na VST :o) za tu cenu :o) polovicka zacala zlob. tak jsem si udelal malou radost :) a hned jak se odstehuje tak dokonam dilko sve :) / sh201 + virus a dodelam to studio v garazi :o))
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 02 úno 2007 22:46, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 02 úno 2007 22:45

hoc sa mi zda ze filter ma trochu ostrejsi charakter pri vyskach....a najma pri vyssej rezonancii to nie je tak lahodne....ale inac fajn zvuky

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 261
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 02 úno 2007 22:47

je to takovej spinavej virus :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 02 úno 2007 22:50

hm no ja neviem.. mne to pride len o trosku lepsie ako roland sh-32 ... ten filter mi znie strasne digitalne, hlavne pri vyssej rezonancii mi dost pripomina filter z sh-32 ... no nic na plat, proste mam pocit ze po SupernoveII novation prepustili vsetkych dobrych programatorov ;-) uprimne toto mi znie ak trosku trosku lepsie spraveny synth v synthedite, kde si dal niekto namahu ze predsa len aspon filter trosku prekodil ale vysledok nieje o moc lepsi ako priemer...

na druhej strane - midikontroler/zvukovka/synth v jednom za tu cenu... no pre zaciatocnika co sa chce oboznamit so sytnezov a zaroven kupit nejaky keyboard s kontrolerom a este aj zvukovku je to dobra volba... ja by som to ale nekupil v ziadnom pripadne ...

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 261
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 02 úno 2007 22:53

dendy ....supernova II to neni ..to naprosty souhlas ...... :)

Xio ma totozny zvuk ako V-station K-station X-station a KS /bez vocoderu /........ ma navic nove filtre + slicer /teda gator/ prace na xiu /vyroba zvuku/ je snadnejsi a prehlednejsi nez na SW a ze syntheditem to prosim nesrovnavej protoze to ani nejde ...je to shit .....muj nazor ...zatim jsem nesl. slusnej synth udelanej v nem ..... jinak MS2000BR mel trochu ostrejsi zvuk ale me se zda XIo lepsi ...... jen muj dojem ...
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 02 úno 2007 23:00, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 02 úno 2007 22:56

no zas ....synth edit...to zas nie :) ...ja mam pocit ze to hraje celkom dobre...len tie filtre su 'harsh'...filtre mi pripominaju dost reason :-D...

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 261
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 02 úno 2007 22:59

no nahraju Vam zitra jeste nejake leady co jsem si nakroutil :lol:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 03 úno 2007 14:03

no dobre s tym syntheditom som to trosku prehnal :-)) ale kazdoadne to hra velmi priemerne...

bassline: nesuhlasim, reson filtre (ason tie v subtractore alebo v malstrome este viac) su lepsie ako to, podla mna ;-)

synth_synth_...atd: natoc natoc. skus nejake ze 3x saw hodne detunovany a este cez unison prehnane a riadne filtrovacky na roznych typoch filtrov. ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 03 úno 2007 16:14

synth_synth_synth_synth píše:Ahoj :o) stoji to 8 tis. - 2 oktavy /do postele :o))/.... ma to aj zvukovku 24/96 + sablony na VST :o) za tu cenu :o) polovicka zacala zlob. tak jsem si udelal malou radost :) a hned jak se odstehuje tak dokonam dilko sve :) / sh201 + virus a dodelam to studio v garazi :o))
hey ty budes mit studio jako ja :D Virus + SH201 taky planuju a xio ve 25key verzi pac 49 se nevyplati.. este rekni ze si des koupit ADAM A7 :)))

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 261
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 03 úno 2007 18:41

:lol: ta A7 ka nevypada spatne :lol:/ale netisknu penize :o))/ vypada to /dle tveho webu/ ze jsme nalazeni na stejnou notu - jsem moc rad ze jsou tu lidi jako ty ,kteri aktivne udrzuji tanecni muziku ....... drzim palce

to dendy .... ok zitra sem neco hodim

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 04 úno 2007 11:17

synth_synth_synth_synth píše::lol: ta A7 ka nevypada spatne :lol:/ale netisknu penize :o))/ vypada to /dle tveho webu/ ze jsme nalazeni na stejnou notu - jsem moc rad ze jsou tu lidi jako ty ,kteri aktivne udrzuji tanecni muziku ....... drzim palce

to dendy .... ok zitra sem neco hodim
jasny.. snaha je :) hodim PM muzem dat pokec treba pres ICQ :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 04 úno 2007 11:19

synth_synth_synth_synth píše::lol: ta A7 ka nevypada spatne :lol:/ale netisknu penize :o))/ vypada to /dle tveho webu/ ze jsme nalazeni na stejnou notu - jsem moc rad ze jsou tu lidi jako ty ,kteri aktivne udrzuji tanecni muziku ....... drzim palce

to dendy .... ok zitra sem neco hodim
jasny.. snaha je :) hodim PM muzem dat pokec treba pres ICQ :)

Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 261
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 04 úno 2007 18:10

Zdarec - mel jsem malo casu /angina a jeste 12 tky v praci /
Ale nahral jsem nejake ty synty - nemuzu ale rozchodit ovladani syntezatorove casti externim seqvencerem - tak ze zase jsem hodil do jedne stopy drum a dohraval to zive .....tak omluvte ty nepresnosti / jinak zadne kompresory ani efekty na linkach - proste jen tak

jinak se do xia da naladovat soundsety z KS serie /ostatni jako nova,k-station nebo x-station zjistim v prubehu tydne

docela dobre soundset's na :

http://www.synthdesign.de/novation.htm


ty leads

http://download.yousendit.com/63C1476217705FAD
/ten konec je jen tak pro zasmani :o)))/

pro dendyho ten rozladeny 3x osc -saw + unis + ...v prubehu tydne :o)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 04 úno 2007 19:51

taham vypocujem..

este ten moj megasaw - skus to este tak, ze 2 oscilatory su na rovnakej oktave a jeden je o jednu pripadne o 2 oktavy nizsie ..
dik :-)

Odpovědět