Novation Xio Synth
- synth_synth_synth_synth
Ahoj
) stoji to 8 tis. - 2 oktavy /do postele
))/.... ma to aj zvukovku 24/96 + sablony na VST
) za tu cenu
) polovicka zacala zlob. tak jsem si udelal malou radost
a hned jak se odstehuje tak dokonam dilko sve
/ sh201 + virus a dodelam to studio v garazi
))
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 02 úno 2007 22:46, celkem upraveno 2 x.
hm no ja neviem.. mne to pride len o trosku lepsie ako roland sh-32 ... ten filter mi znie strasne digitalne, hlavne pri vyssej rezonancii mi dost pripomina filter z sh-32 ... no nic na plat, proste mam pocit ze po SupernoveII novation prepustili vsetkych dobrych programatorov
uprimne toto mi znie ak trosku trosku lepsie spraveny synth v synthedite, kde si dal niekto namahu ze predsa len aspon filter trosku prekodil ale vysledok nieje o moc lepsi ako priemer...
na druhej strane - midikontroler/zvukovka/synth v jednom za tu cenu... no pre zaciatocnika co sa chce oboznamit so sytnezov a zaroven kupit nejaky keyboard s kontrolerom a este aj zvukovku je to dobra volba... ja by som to ale nekupil v ziadnom pripadne ...
na druhej strane - midikontroler/zvukovka/synth v jednom za tu cenu... no pre zaciatocnika co sa chce oboznamit so sytnezov a zaroven kupit nejaky keyboard s kontrolerom a este aj zvukovku je to dobra volba... ja by som to ale nekupil v ziadnom pripadne ...
dendy ....supernova II to neni ..to naprosty souhlas ...... 
Xio ma totozny zvuk ako V-station K-station X-station a KS /bez vocoderu /........ ma navic nove filtre + slicer /teda gator/ prace na xiu /vyroba zvuku/ je snadnejsi a prehlednejsi nez na SW a ze syntheditem to prosim nesrovnavej protoze to ani nejde ...je to shit .....muj nazor ...zatim jsem nesl. slusnej synth udelanej v nem ..... jinak MS2000BR mel trochu ostrejsi zvuk ale me se zda XIo lepsi ...... jen muj dojem ...
Xio ma totozny zvuk ako V-station K-station X-station a KS /bez vocoderu /........ ma navic nove filtre + slicer /teda gator/ prace na xiu /vyroba zvuku/ je snadnejsi a prehlednejsi nez na SW a ze syntheditem to prosim nesrovnavej protoze to ani nejde ...je to shit .....muj nazor ...zatim jsem nesl. slusnej synth udelanej v nem ..... jinak MS2000BR mel trochu ostrejsi zvuk ale me se zda XIo lepsi ...... jen muj dojem ...
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 02 úno 2007 23:00, celkem upraveno 3 x.
no dobre s tym syntheditom som to trosku prehnal
) ale kazdoadne to hra velmi priemerne...
bassline: nesuhlasim, reson filtre (ason tie v subtractore alebo v malstrome este viac) su lepsie ako to, podla mna
synth_synth_...atd: natoc natoc. skus nejake ze 3x saw hodne detunovany a este cez unison prehnane a riadne filtrovacky na roznych typoch filtrov. ..
bassline: nesuhlasim, reson filtre (ason tie v subtractore alebo v malstrome este viac) su lepsie ako to, podla mna
synth_synth_...atd: natoc natoc. skus nejake ze 3x saw hodne detunovany a este cez unison prehnane a riadne filtrovacky na roznych typoch filtrov. ..
hey ty budes mit studio jako jasynth_synth_synth_synth píše:Ahoj) stoji to 8 tis. - 2 oktavy /do postele
))/.... ma to aj zvukovku 24/96 + sablony na VST
) za tu cenu
) polovicka zacala zlob. tak jsem si udelal malou radost
a hned jak se odstehuje tak dokonam dilko sve
/ sh201 + virus a dodelam to studio v garazi
))
jasny.. snaha jesynth_synth_synth_synth píše:ta A7 ka nevypada spatne
/ale netisknu penize
))/ vypada to /dle tveho webu/ ze jsme nalazeni na stejnou notu - jsem moc rad ze jsou tu lidi jako ty ,kteri aktivne udrzuji tanecni muziku ....... drzim palce
to dendy .... ok zitra sem neco hodim
jasny.. snaha jesynth_synth_synth_synth píše:ta A7 ka nevypada spatne
/ale netisknu penize
))/ vypada to /dle tveho webu/ ze jsme nalazeni na stejnou notu - jsem moc rad ze jsou tu lidi jako ty ,kteri aktivne udrzuji tanecni muziku ....... drzim palce
to dendy .... ok zitra sem neco hodim
Zdarec - mel jsem malo casu /angina a jeste 12 tky v praci /
Ale nahral jsem nejake ty synty - nemuzu ale rozchodit ovladani syntezatorove casti externim seqvencerem - tak ze zase jsem hodil do jedne stopy drum a dohraval to zive .....tak omluvte ty nepresnosti / jinak zadne kompresory ani efekty na linkach - proste jen tak
jinak se do xia da naladovat soundsety z KS serie /ostatni jako nova,k-station nebo x-station zjistim v prubehu tydne
docela dobre soundset's na :
http://www.synthdesign.de/novation.htm
ty leads
http://download.yousendit.com/63C1476217705FAD
/ten konec je jen tak pro zasmani
)))/
pro dendyho ten rozladeny 3x osc -saw + unis + ...v prubehu tydne
)
Ale nahral jsem nejake ty synty - nemuzu ale rozchodit ovladani syntezatorove casti externim seqvencerem - tak ze zase jsem hodil do jedne stopy drum a dohraval to zive .....tak omluvte ty nepresnosti / jinak zadne kompresory ani efekty na linkach - proste jen tak
jinak se do xia da naladovat soundsety z KS serie /ostatni jako nova,k-station nebo x-station zjistim v prubehu tydne
docela dobre soundset's na :
http://www.synthdesign.de/novation.htm
ty leads
http://download.yousendit.com/63C1476217705FAD
/ten konec je jen tak pro zasmani
pro dendyho ten rozladeny 3x osc -saw + unis + ...v prubehu tydne