Novation Xio Synth

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
synth_synth_synth_synth
Příspěvky: 263
Registrován: 07 pro 2006 15:22

Příspěvek od synth_synth_synth_synth » 04 úno 2007 21:18

dendy píše:taham vypocujem..

este ten moj megasaw - skus to este tak, ze 2 oscilatory su na rovnakej oktave a jeden je o jednu pripadne o 2 oktavy nizsie ..
dik :-)
ok :lol: / ty asi rad onanujes zo zvukom co ?/ :lol: /jinak 1 xiomegasaw je v tom traku cca 42 sec./ :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 04 úno 2007 22:20

nejde mi to stiahnut bohuzial :( ide to priserne pomaly.. ak sa ti chce posli mi to na mail (dendy AT dendy DOT sk)

k tomu - no zo zvukom rad robim vselico ha ha ha

idem mi skorej o to ze prave v tejto polohe (sawy, poriadne detunovane, unison) sa casto ukazu slabe stranky synthu - existuje len velmi malo strojov ktore pri takychto nastaveniach zneju pevne povacsine dostanes len neurcitu gulu s rozplizlym zvukom ;) takze som zvedavy jak xio obstoji ;)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 bře 2007 14:49

zeptam se takto - jake to ma klapky? necekam zazraky, ale zas aby to nebylo jak evolution CMK..

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 05 bře 2007 18:43

"This file has expired." :( Docela mě to taky zajímá...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

bretik
Příspěvky: 9
Registrován: 08 dub 2006 19:37

Příspěvek od bretik » 05 bře 2007 21:01

Panove XIO nebrat!!!Mel jsem to doma tyden (koupeno na klavesy.cz) a muselo to z domu! Nastesti jsou v audioteku natolik solidni, ze mi vratili prachy...Provedeni naprosto hrozne.Konkretne treba klapky na ktere se tu ptate:normane sla asi polovina,zbytek bud ztuha, nebo proste jinak blbe...A dal:pitch-mod joy - nahoru doprava to neslo vubec,neco tomu branilo, touchpad - krive nalepeny, umela hmota pod touchpadem nedolehala...A to jsem mel uplne novy kousek,zadny ze showroomu!V audioteku mi tvrdili, ze maji skladem jeste jeden ks, ktery krome problemu s pitch-mod joyem vykazuje obdobne vady.Takze bacha!Mozna vadna serie,cert vi.Je to skoda, neb to spojeni synthu se zvukovkou se mi docela libilo...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 bře 2007 21:55

to musi byt len nejaka zla seria.. zase novation nie su uplny kreteni :-))

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 05 bře 2007 22:07

No, mě to připadá takový jak píše bretik i z obrázků co jsem kde viděl... že je to z venku ULTRA odfláknutý.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 06 bře 2007 09:14

no tak ja kdyz novation - tak KS5, ktere stahli z prodeje.. a tak sem uvazoval o Xstation to aspon vypada jako synth. Rikal jsem si jestli Novation Xstation nebo Roland SH201 (chci doplnek dasli VA synth, jelikoz uz mam Virus tak nevim, zda by supersaw SH201 prineslo neco noveho.. novation ma svuj specificky sound tak mozna ano)

Jean Luc
Příspěvky: 3
Registrován: 05 úno 2006 00:18

Příspěvek od Jean Luc » 23 lis 2007 14:58


Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 lis 2007 15:35

velmi pekna prezentacia moznosti xiosynth-u ...

Odpovědět