Roland Juno D Vs. Roland RS-50

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 05 led 2006 17:57

musím se smát :-)) :lol: Pokud new synth stojí 20k tak od toho nemůže přece nikdo čekat koncertní piano a od saw zvuků zace brutální hard tranceové soundsety :-))) Je to prostě pro začátečníka ....a firma bude k tomu přistupovat ***aby se vlk nažral ....**** A rozhodně bych to koupil 2 ruka .... Jinak pokud JunoD/RS50 .... tak RS50 -- ale pokud nějakou ojetinu tak ROZHODNE CS6ku možnost PLG karet ...na e-bay za babku CS6ku + PLG150AN + PLG 150AP ...dobré klapky ..... CS6ka tak 15t + PLG 2x 2.5t e-bay ......zvuk je hodně slušný ........ jak klavír tak saw ... nějaké ukázky mohu poslat .... :-))

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 led 2006 18:35

ja mam vengeance demo s AN1X boardem :), dobra rozsirime inzeratek :))

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 05 led 2006 18:36

TOM-Thak píše:ja mam vengeance demo s AN1X boardem :), dobra rozsirime inzeratek :))
inak AN1X je jedna z vlajkovych lodi Yamahy, aj ked o tom malo kto vie...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 led 2006 18:42

dano píše:
TOM-Thak píše:ja mam vengeance demo s AN1X boardem :), dobra rozsirime inzeratek :))
inak AN1X je jedna z vlajkovych lodi Yamahy, aj ked o tom malo kto vie...
An1x znam :) ze to zasjimave az na tu malou polyfonii. No ted sem zvedav davam na vase rady a zkusim neco poridit na inzos nebo na komisi v obchode. Pocitam Korg Trito Le, Kurzweil, CS6x nebo nejaky Roland. Chce to videt.. otestova.

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 05 led 2006 18:42

TOM-Thak píše:ja mam vengeance demo s AN1X boardem :), dobra rozsirime inzeratek :))
jen DEMO ? :-))) Manuel Schleis dělá dobré soudsety :-)
nějaké patche a sample cd mám :-) mám rodinu v Mnichově /já jim pošlu ojro a oni mě soundset od Schleise :lol:

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 led 2006 18:45

k cemu soundset kdyz to nemam do ceho narvat :))

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 05 led 2006 18:52

ty jsou i do VST ... a nezní to vůbec špatně ....záleží ale od stylu ...mě vyhovuje :-) na kroucení mám MS2000BR :-))A CS6ku s PLG150AN -pokud tedy zbyde čas :-)Kdybych měl pořád někde nakrucovat a editovat zvuky které se mi líb. tak nic jiného nedělám .... :-)Prostě si pořídím soundset a pak tu předlohu měním ......POHODA ...... dlouho jsem přemýšlel jak to udělat co nejefektivněji .......sakra dnes mám slovní průjem :-)))
Jo ty VST můj typ :
V-station
Vanguard
Adventus
Discovery

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 led 2006 18:58

synth píše:ty jsou i do VST ... a nezní to vůbec špatně ....záleží ale od stylu ...mě vyhovuje :-) na kroucení mám MS2000BR :-))A CS6ku s PLG150AN -pokud tedy zbyde čas :-)Kdybych měl pořád někde nakrucovat a editovat zvuky které se mi líb. tak nic jiného nedělám .... :-)Prostě si pořídím soundset a pak tu předlohu měním ......POHODA ...... dlouho jsem přemýšlel jak to udělat co nejefektivněji .......sakra dnes mám slovní průjem :-)))
Jo ty VST můj typ :
V-station
Vanguard
Adventus
Discovery
no jo no :) tak vstcka se ouzivaj .. ale Discovery DSP a VNG je snad jediny vystcko ktery kdyz se vytuni tak zni aspon trosku jak HW zbytek netahne.. a ty dema v mp3 sou jeste prohnany masterem .. protoze napr. soundsety do JPcka sem slysel zive a vubec tak Jpcko nezni.. ma min stredu vysek a neni to tak prechcany.. :)
btw. ted sem koukal na kurzweil a ma vadu na krase asi se tam nedaj realtime upravovat parametry teda jediny co ja potrebuju je filtr :)

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 05 led 2006 19:05

Schleis na ty mp3 dema mrská efekty v SX3 ce aby to lepšeji znělo ..... :-)potom je to trochu zavádějící :-))U toho dema CS6ky + An board je taky demo komplet naefektované SW protože s FX na PLG je to trochu komplikovanější :-) Myslím že on udělá soundset i na prazdnou flašku fanta :-))))

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 05 led 2006 19:08

Se fakt poseru,malem jsem umrel,protoze mi zaskocilo v krku masicko z vecere...Co ze se neda na kurzweilu ????

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 led 2006 19:10

nunu píše:Se fakt poseru,malem jsem umrel,protoze mi zaskocilo v krku masicko z vecere...Co ze se neda na kurzweilu ????
na K2000 je jen nejaky JOG a teda po knobech ani znamka jo a jeste 2 fadery pocitam ze jeden na volume :) takze bud jogem nebo tim druhym faderem mod wheelem taky mozna, ale klikat to tam tlacitkama no to sorry :))

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 05 led 2006 19:18

Kurzweil jsem mel doma ... vzal si ho kamarád do rockové kap. ****
Doufám,že jsem jasně vyjádřil svůj názor ...Kurzweil je výborný nástroj ..to bezpoch. klavír mmm ale do mého hardtrance parku se prostě nehodil :-))hawk
Jinak se to zvrhlo v OFFTOPIC :-)))

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 05 led 2006 19:28

Tak si pritlac a sezen K2500,tam mas slideru 8,dve modulacni kolecka a jako bonus dva ribony.jeden maly a druhy veeelky...Na kazdou vec si muzes priradit co chces.Jinak K2000 ma dve kolecka a jeden data slider vedle volume,takze si klidne priradis na nej co chce.Vis,komu neni rady,tomu neni pomoci.Pokud ti vadi zmacknout nekolikrat nejake tlacitko a udelat si to jak potrebujes,tak to si kup fakt to juno a mas klid.Nemusis to resit.Sam jsem mel kurcka vedle tritona a trinity a hned po stisku jedne klapky bylo jasne kdo z koho.ne ze by trinity byl nejaky ultrasrac,to ne.Ale nema to takovou stavu,chybi tomu grady.Zato je to presladke efektama.Takove nacancane ,navonene nic moc.Ja uz jsem asi taky k tomu vycerpal veskerou slovni zasobu.

Jinak jeste kurzweil je tim co je prave diky zvuku a tim ze je to hodne otevreny nastroj.Skoda mluvit,jsou to tvoje prachy.Ja uz par syntu mel a par tech dnesnich slysel.Sorry,nemuzu ten svuj stary kram vymenit za novou hracku jmenem triton.Zalezi mi na zvuku.Jo,amerika -)))Teda spis Korea -))))

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 05 led 2006 19:31

Jo,je pravda ze vsude si nemusi sednout...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 led 2006 00:35

preco je AN1x vlajkovou lodou yamahy ??? to je for ne ?

Odpovědět