ROLAND V-SYNTH GT

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
Tamango
Příspěvky: 103
Registrován: 13 úno 2003 08:44

Příspěvek od Tamango » 20 úno 2008 16:14

hubert píše:... a tento rok bude na Frankfurte predvadzat Fantom G ...
to je zase môj favorit :)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 20 úno 2008 18:57

Tamango píše:
hubert píše:... a tento rok bude na Frankfurte predvadzat Fantom G ...
to je zase môj favorit :)
ano G6 vyzera na zozratie
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=

Uživatelský avatar
Merlin
Příspěvky: 352
Registrován: 06 pro 2002 14:45

Příspěvek od Merlin » 21 úno 2008 18:34

Mam sice jen V-Synth "bez GT", ale EXCOMovo nadseni plne chapu :-D

BTW bere nekdo V-Synth (XT/GT) do Prahy??
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 21 úno 2008 18:40

merlin: takze ty nie si ortodoxny zastanca analogovych monstier ? :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 23 bře 2008 23:13

all : mate tu nieto V-Sytnh GT? chcem sa spytat na jednu vec.. celkom ma zaraza jeden fakt, ktory neviem ci je mierna nedokonalost GT verzie alebo je to len kusova zalezitost ze to tak funguje..

ked som si skusal GT tak ak sa nestlacaju klavesy a nehra zvuk, tak po Touch Display sa da v pohode pohybovat.. FPS ma plynule na vykreslovanie .. ale akonahle stlacim 2-3 klavesy, tak LCD display reaguje velmi opozdene a chova sa to ako keby display mal 1 FPS.. cize ak nieco na display stlacim tak reaguje az po chvili a je vidiet ako sa aj prekresli display do noveho screenu.. neviem teraz ci je to standard na GT verziach, ci to odstranuje nejaky update alebo teda je to bug vec...

chapem ze vypocty ktore tam prebiehaju su narocne a zjavne ovplivnuju FPS screenu ale pokial to neovplivnuje vykon syntaku samotneho tak sa to da prekusnut... ale mal som aj mierne pocit ze pri narocnych zvukoch( pozapinane viacmenej vsetky procesy aplikovane na zvuk) sa GT chova ako mierne spomaleny...

asi by to chcelo testnut dve GT verzie vedla seba a robit rovnake kroky.. pokial sa to bude chovat rovnako, tak je to zjavne normalna vec GT verzie..

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 24 bře 2008 09:59

V synth co si skusal je uplne v poriadku...skusal som zo dva na frankfurte.....a v urcitych pripadoch je proste ten display lenivsi.....ale to je podla mna odstranitelne systemovy updateom. Volakedy davno mal tento problem aj Trinity hned ako vysiel.....Vyriesilo sa to novym systemom. Je pravda ze su odvtedy podstatne rychlejsie procesory.......ale V synth toho aj podstatne viacej pocita.......v kazdom pripade funkciu synthu to nijako neovplynuje a rovnako aj na HW kontroley ci uz interne alebo externe reaguje tak ako ma. Otazka je uz len ci chces na to nastroji hrat...alebo hrat video hry.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 24 bře 2008 10:19

hubert : :) ty videohra... skor som si vsimol ked vznika tento efekt, ze modulacia zvukov ked ich definujes cez dislpay s tymto spomalenim je ovplivnovana zvukovo.. cize ti skace. ak to riesi update tak je to v poriadku.. to samozrejme nemeni nic na to ze chcem GT ... len som si to vsimol...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 24 bře 2008 10:26

toto je pruser. ale Kurzweil, to je proste nieco popici. (sorry, za OT, musim sirit osvetu).

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

OT

Příspěvek od EXCOM » 24 bře 2008 10:29

dano : hned takto z rana...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 21 dub 2008 19:55

tak uz sa usadil doma :) je to paradna masinka...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 21 dub 2008 20:06

Zvukove ukazky das? :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 21 dub 2008 20:10

A-Punk : este potrebujem stol :) ten nemam, lebo povodny som dal synovi, takze ak bude zapojim a porobim co bude treba a hodim sem.. myslim ze Virus mi netreba :D

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 21 dub 2008 21:30

excom: tak blahozelam!!! a zrejme ani Hubert sa nestazuje :-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 21 dub 2008 22:38

dano : je to klenot, fakt ked sa na to pozeram, tak to je parada... a tak masivny zvuk ako to ma, nema zatial nic co som mal moznost pocut...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 22 dub 2008 08:37

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Odpovědět