Vaše názory a zkušensti s AN1X
na kurzweili tomu napriklad hovorime ludovo Timbreshift, posunutie generovania waveformy o niekolko centov hore alebo dole. o tom je cele umenie prieraznych zvukov, jeden cyklus posunie dynamiku dalsich o kusok dalej. pisal o tom kedysi aj v Keyboard magazine Brian Transeau, ze najvacsie umenie v elektronickej hudbe je nezacat od nuly a mal tam aj tutorial preco jeho sekvencie su take zive a ako nastavovat napriklad TR808/909 aby sa dostavil ten tazko dosiahnutelny soft-clipping.
jak neplati, vek 33, jasna generacia X :)EXCOM píše:kexik : este nemam ziadnu :) a Coupland uz na mna moc neplati.. vela veci som spravil prave bez HW, teraz uz budem riesit len aranzma, a mixing.. toho co uz existuje... a na to teraz mam ten moj HW park lebo SW ma nezaujima...
ja len podpichujem, ale tentokrat laskavo :)
btw viem ze to sem celkom nepatri ale robila vobec niekedy yamaha nejaky true analog ako rackovy modul? vsetky tie stare cs-ka su hrozne obludy s klavesnicou, bolo nieco s midi v malej krabici? lebo yamaha prisla hodne skoro s wavetable oscilatormi a slus...