Dlouhý tón po stisknutí klávesy, pomoc
Dlouhý tón po stisknutí klávesy, pomoc
Zdravím, mám klávesy Skytec mk-939 propojene s PC pres kabel MIDI/USB. Problém je, že třeba v Reasonu, FL mi při navolení jakéhokolik zvuku, který hraje tak dlouho jak klávesu držíme mě stisknutý tón hraje strašně dlouho, jako bych držel klávesu. Čím to může být nebo kde tohle nastavit?
Re: Dlouhý tón po stisknutí klávesy, pomoc
Akože hraje ešte aj po pustení klávesy ? A po chvíli prestane ? Asi aký čas po uvoľnení klávesy ? Deje sa to pri akomkoľvek zvuku ?
Jojo klavesu pustim a hraje to dál při jakýmkoliv zvuku a nejspíš nepřestane hrát, protože po minutě hrál furt stejně. Na klávesaách není nic nastaveno špatně, když je nemám zapojene jako MIDI, tak vše je v pořádku
Asi spatna vazba. Nemáš zapnute soft thru?
nedavno jsemřešil problém lupanců při stisknutí klávesy
stačilo odpojit USB od kláves a nechat pouze midi a problém zmizel nebo taky existuje něco jako stop povel z midi klávesnice možná je off nebo sust pedál má "opačnou polaritu " to by ale spíšznělo stále 

Tohle všechno je pro mě španělská vesnice. Vůbec nevím jak zjistím ten zmiňovaný Soft thru, sust pedál.Kde tohle všechno zjistím nebo nastavím ?
ked si to citam znova , tak uplne nerozumiem .. pises ze ked to nechas zapojene cez midi , tak to funguje .. a kedy to nefunguje ? cez USB ? mas to zapojene aj cez USB aj cez MIDI ?
skus to trosku viac popisat ..
skus to trosku viac popisat ..
Pomoci USB/MIDI kabelu mám klávesy propojeny s PC. Do PC zapojen přes USB a do kláves MIDI OUT. Ještě jsem zapomněl zmínit že když na klávesach do MIDI OUT zapojím kabel s MIDI OUT tak klávesy nereagují, ale pokuď do OUTu zapojím MIDI IN tak ty klávesy hrajou, ale tak jsem to tady už popsal.
ramos : ok . cize v klavesach v MIDI OUT , mas zapojeny konetkor z MIDI/USB kabla (to inak neni kabel ale midi interface) MIDI IN .. hej ? ok .. takze spatna vazba to neni , kedze mas zapnuty len vystup .. MIDI IN na klavesach je odpojene hej ?
tie dlhe tony robi klaves sam ? alebo tie robi pocitac ?
tie dlhe tony robi klaves sam ? alebo tie robi pocitac ?
měl jsem současně midi i usb 

Jo přesně tak, Interface a na klávesach MIDI IN odpojený.
Pokud mám veškré MIDI a USB s počítačem odpojené a hraju na klávesach jen přes jejích zvuky tak je všechno v pohodě, zvuky hrajou tak dlouho jak dlouho držím klávesu. A když to propojím s počítačem tak to jsou ty tony dlouhe
Pokud mám veškré MIDI a USB s počítačem odpojené a hraju na klávesach jen přes jejích zvuky tak je všechno v pohodě, zvuky hrajou tak dlouho jak dlouho držím klávesu. A když to propojím s počítačem tak to jsou ty tony dlouhe
to je hovadia .. o jake klavesy konkretne ide ?
ked na nich zapojis MIDI OUT dakde , tak tie klavesy o tom ani nevedia , ze ci tam nieco pripojene je , alebo neni .. to nijak tie klavesy nemoze ovlivnovat .
ked na nich zapojis MIDI OUT dakde , tak tie klavesy o tom ani nevedia , ze ci tam nieco pripojene je , alebo neni .. to nijak tie klavesy nemoze ovlivnovat .
Jedná se o SKYTEC MK-939
No když do OUTu zapojím OUT a zapnu je tak na nic nereaguji. Kdyz do OUTu zapojim IN tak si na klavesach zapnu funkci MIDI a klavesy mi jednou pres programy na PC.
No když do OUTu zapojím OUT a zapnu je tak na nic nereaguji. Kdyz do OUTu zapojim IN tak si na klavesach zapnu funkci MIDI a klavesy mi jednou pres programy na PC.
jasne to je v poriadku .. ale klavesy o tom nemozu vobec vediet , ci je tam PC pripojene , alebo nie .. cize ich to nijako nemoze ovlivnovat ..
Vůbec si s tím nevím rady no, takže s tím dlouhým zvukem taky nic ?