podla mna proste treba nabachat do toho MIDI (ak so to dobre pochopil robis nieco co generuje MIDI subor) pred kazdy PC to BS .. a hotovo .. tak nemusis riesit ako to interpretuje nastroj ktory to bude prehravat, a ci riesi BS 200 ms alebo 3 sekundy pred PC .. proste ty to tam ulozis tak ze BS a hned za tym PC VZDY a hotovo.. mas to na 100% nepriestrelne a bude to fungovat vzdy a vsade ..
> Jako první mě napadlo, všem samotným PC předřadit defaultní BS
nie.. praveze proste natvrdo s kazdym PC este posles naposledy poslane BS (znovu) .. trochu viac dat sice, ale to je zanedbatelne a mas na 100% zarucene ze kazda PC sa bude tykat tej spravnej banky (bude to davat zmysel z pohladu logiky uzivatela, ktory zrejme predpoklada ze banku ktoru naposledy nastavil tak ta plati)
ps.: viem ze v prvom poste na 1 strane som pisal nieco ine ale viac som sa nad tym zamyslel programatorsky, a takto to dava vacsi zmysel ...
Pytkin píše:Ja sa zaoberam s MIDI asi 30 rokov ale to co ty tu riesis , s tym som nikdy nemal problemy ..
bo to riesis ako uzivatel, pracujes s nastrojmi ktore tu zi maju viac-menej proste vyriesene, on to riesi ako programator, cize ako to spravne urobit aby to uzivatelia ako ty mohli riesit 30 rokov bez problemov