MIDI conecting Roland PC-200MK II

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 12 kvě 2011 18:47

no sak mas tam USB midi .. to bude ten tvoj midiinterface .. takze by to malo ist .. vstup je IN ALL INPUTS .. cize na stope staci mat ALL INPUTS .. vyber v F11 nejaky instrument .. v stope ho do neho nasmeruj .. a voila .. musi to hrat .. este zapni pripadne repracik na stope (monitorin) ..

MikeD79
Příspěvky: 12
Registrován: 05 zář 2009 11:18

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od MikeD79 » 12 kvě 2011 18:56

Pytkin píše:no sak mas tam USB midi .. to bude ten tvoj midiinterface .. takze by to malo ist .. vstup je IN ALL INPUTS .. cize na stoje staci mat ALL INPUTS .. vyber v F11 nejaky instrument .. v stope ho do neho nasmeruj .. a voila .. musi to hrat .. este zapni pripadne repracik na stope (monitorin) ..
tak sem dal F11 a vybral nějaký nástroj ,ale nevím jak ho mám v stope nasměrovat do něj...?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 12 kvě 2011 19:02

no mas midi stopu .. v nej je output PORT .. v nom si vyber ten nastroj ..

MikeD79
Příspěvky: 12
Registrován: 05 zář 2009 11:18

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od MikeD79 » 12 kvě 2011 19:29

Pytkin píše:no mas midi stopu .. v nej je output PORT .. v nom si vyber ten nastroj ..
tak nevím jestli to mám vše správně nastavené...prosím tě mrkni se na to...kde najdu ten outputPort...?
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (799.99 KiB) Zobrazeno 270 x

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 12 kvě 2011 22:41

no ved dobre to mas nastavene .. output port .. sipka von ..

MikeD79
Příspěvky: 12
Registrován: 05 zář 2009 11:18

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od MikeD79 » 13 kvě 2011 06:54

Pytkin píše:no ved dobre to mas nastavene .. output port .. sipka von ..
tak proč mi to stále nehraje..... :(

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 13 kvě 2011 09:03

na transportebare (to je dolu ta lista , kde je play, stop, ....) na lavej strane (zrejme) JE MIDI indikacia (alebo na pravej) .. ked stlacas klavesy , indikuje ti to tam vstup ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od pavlii » 13 kvě 2011 09:18

Pytkine -. jestli mě zrak nešálí, tak to má zapojené špatně - má to prohozené. Šipka dnu má být USB klaviatura a šipka von VST nástroj 8)

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 13 kvě 2011 10:19

najlepsie dat tam ALL INPUTS a bude to jasne ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od pavlii » 13 kvě 2011 10:29

No to je celkem jedno, ale je třeba správně rozlišovat ty IN a OUT ikonky ;-)

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 13 kvě 2011 10:36

no z tych ikoniek to neni uplne jasne .. ale prekvapilo ma ze by IN bol dole a OUT hore .. vzdy to byvalo naopak .. ale ak je pan truhlik a v kolonke , kde je ALL INPUTS navoli vystup , tak toto bude asi dost dlha tema ..

pavli inak tie ikonky su celkom matuce podla mna .. ->O je tazko povedat ci to je vstup do pocitaca (O je pocitac) alebo vystup do instrumentu (kde O je instrument) ..

MikeD79
Příspěvky: 12
Registrován: 05 zář 2009 11:18

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od MikeD79 » 13 kvě 2011 12:55

Pytkin píše:na transportebare (to je dolu ta lista , kde je play, stop, ....) na lavej strane (zrejme) JE MIDI indikacia (alebo na pravej) .. ked stlacas klavesy , indikuje ti to tam vstup ?
žádná indikace....

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od pavlii » 13 kvě 2011 14:45

2Pytkin: jak to udělal nechápu, ale horní ikonka je Input a spodní Output. Takže takto (viz screenshot) je to blbě; má to obráceně.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI conecting Roland PC-200MK II

Příspěvek od Pytkin » 13 kvě 2011 14:48

mike : ked nemas ziadnu indikaciu asi je nieco zle .. nieco zle nastavene na pc-200 .. alebo zle zapojeny MIDI kabel ..

proste musis dosiahnut ze na transport bare uvidis indikaciu .. kym tam neni , tak nema zmysl dalej riesit cubase ..

Odpovědět