Rolandy JD jsou velice slusne nastroje - prvni a posledni, co se mi od nich libi.
S tema demama bych si davat bacha - je hromada syntaku, ktery bych na zaklade poslechu tovarniho dema nechtel, ani kdyby mi za to jeste platili - mezi takove patri napr. Kawai K5000(R/W/S)
Pavel Vantuch píše:Rolandy JD jsou velice slusne nastroje - prvni a posledni, co se mi od nich libi.
S tema demama bych si davat bacha - je hromada syntaku, ktery bych na zaklade poslechu tovarniho dema nechtel, ani kdyby mi za to jeste platili - mezi takove patri napr. Kawai K5000(R/W/S)
Jenze ty dema co jsem dopurucil pane.. Jsou placene a ne zadne tovarni
PIP PIP PIP.Je to maximum jak ty nastroje muzou hrat.......
Jo Supernova je synth, kterej zahraje prakticky všechno. Má svůj sound a je pravda, že tovární zvuky jsou dost standardní, ale jakmile si s nima trochu zakroutíš tak je to nářez. Ostatně pro mluví 8 timbrál, 20ti hlasá polyfonie a hlavně 6efektů pro každej timbre separate tzn. 48 efektů současně. Někdo tvrdí, že Supernova je stavěná hodně na efektech a je to pravda. Ty tovární zvuky jsou hodně stavěný na efektech, ale proč ne? Dokonce jsem měl dvě Supernovy kvůli hlasům
..a co se tyce tech Vengeance soundsetu, sam vlastnim pro Rolanda JP, Micro Q, a NL3, a muzu vrele doporucit i ty ostatni, loadovani zvuku bez problemu, Vengeance je solidni firma pro soucasnou hard-trance.
Jestli shanis jeden synth z ktereho dostanes uplne vsecho, tak doporucuji VIRUS C... je nejlepci.... Nord 3 je taky super, ale urcite k nemu budes potrebovat jeste neco dalsiho... Nejlepci by bylo je mit oba.....
Nord Modular G2-modulární propojování,uděláš si z toho jakejkoliv synth s jakymkioliv typem syntézy.Dneska je k dispozici 4 oktávová verze,takže no problem.Nic univerzalnějšího jsem ještě neviděl a je výborný ve spojení s PC(PC je pro "konstrukci" synthu vlastně nezbytné).
Znáš softwarovej VAZ Modular?tak si ho představ+spousta dalších modulů subtraktivní,aditivní,FM,VA a dalších typů syntéz+vynikající,bezkonkurenční vocoder a jsme doma!!!:-))))