ale je to pravda, clovek sa skor zmieri s audiofilkou ako s blbymi monitormi
hej, bral som to ako porovnanie kompletov. RME su urcite fajn a subjektivne mozu priniest aj nieco navyse zvukovo v porovnani s TC. bohuzial ak na konci retazca bude KRK RP5, tak vysledok bude taky ako si povedal "priserny".Kermitak píše:Nevim, TC jsem neslysel, fireface jo. BTW TC stoji 300$ a fireface 1300$. Jasne, ma ADAT a vic vstupu, ale prijde mi neuveritelny, ze by TC bylo o tolik lepsi za o tolik min penez. Kdybys rekl Audiophile a Lavry Blue, to bych treba bral jako rozdil dvou trid, ale tohle mi prijde prehnany; prinejmensim bych rekl, ze s tema krabicema pujdou udelat podobny veci.
Adamy bych taky preferoval, KRKy co jsem slysel byly priserny.
ak sa rozhodujes medzi A7 a ASP6, skoc si do klangfarbe vo viedni, mali by tam mat bezne oba modely. treba vypocut lebo oba hraju uplne inak. ASP6 hraju fantasticky (krasny velky - frekvencne aj priestorovo - zvuk, velky vykon, casto sposobuju wow efekt). A7 naproti tomu maju zvuk mensi na spodkoch, akoby tensi, slabsi vykon, ale za to vyssiu "odhalovaciu" schopnost, takze na rozdiel od ASP ti velmi zretelne povedia, ze je niekde problem, co je asi najdolezitejsia funkcia monitorov, ak maju tvoje mixy zniet dobre vsademaninhat píše:No panove, tak jste me presvedciliJa vedel, ze se mam nejdriv poradit, netusil jsem, ze ty KRKy jsou tak kvalitativne od tech ostatnich komponentu daleko.
Ty Adamy jsou za €369, EVENT ASP6 €699 za par, takze oboje pod dvacet (a pak ze to pod dvacet nehraje hehe)
OkaPoshook píše:hej, bral som to ako porovnanie kompletov. RME su urcite fajn a subjektivne mozu priniest aj nieco navyse zvukovo v porovnani s TC. bohuzial ak na konci retazca bude KRK RP5, tak vysledok bude taky ako si povedal "priserny".
TC je subjektivne zvukovo o malinko slabsia, ale retazec konci u Adam A7, takze vysledok by som cakal fakt kilometer lepsi. ono tu nejde ani tak o zvukarne, tam je to o chlp, ale o monitory a tam je to noc a den
peace
Tak nejak to asi udelam. Nejdriv monitory a goldmike a zvukovku na Vanoce i s novym kompem. Dik.aum generator píše:mne osobne by prislo najrozumnejsie sa na dalsiu provizornu zvukovku pre teraz vykaslat (provizorne podla mna postaci aj audiophile), a dal radsej vsetky peniaze do rozumnych monitorov + goldmike. a na zvukovku potom dosetrit.
a tiez si myslim to co povedal poshook - rozdiely medzi zvukovkami mi prijdu ovela zanedbatelnejsie ako rozdiely medzi bednami.
provizorne veci menit za ine provizorne mi prijde ako blbost. (ono je v konecnom dosledku vela veci provizornych. ale ked cloveku prijdu ako provizorne este pred kupou tak to su vyhodene peniaze)
Z toho, co rikas, by to bylo jasna koupe A7. Viden je daleko, musel bych najit nekoho bliz. Ale je mi trochu zinantni si k nekomu jit poslechnout monitory a pak si je objednat u Thomanna...Poshook píše:ak sa rozhodujes medzi A7 a ASP6, skoc si do klangfarbe vo viedni, mali by tam mat bezne oba modely. treba vypocut lebo oba hraju uplne inak. ASP6 hraju fantasticky (krasny velky - frekvencne aj priestorovo - zvuk, velky vykon, casto sposobuju wow efekt). A7 naproti tomu maju zvuk mensi na spodkoch, akoby tensi, slabsi vykon, ale za to vyssiu "odhalovaciu" schopnost, takze na rozdiel od ASP ti velmi zretelne povedia, ze je niekde problem, co je asi najdolezitejsia funkcia monitorov, ak maju tvoje mixy zniet dobre vsademaninhat píše:No panove, tak jste me presvedciliJa vedel, ze se mam nejdriv poradit, netusil jsem, ze ty KRKy jsou tak kvalitativne od tech ostatnich komponentu daleko.
Ty Adamy jsou za €369, EVENT ASP6 €699 za par, takze oboje pod dvacet (a pak ze to pod dvacet nehraje hehe)