Smim se zeptat kolik lidi jeste nezaplatilo (vim, ja...). Ja vyckavam, zda-li to bude vypadat ze zaplati vsicchni, at se penize nemusi posilat zpatky atd....Kazdpoadne zaplatim ... kdyz to pak budu chtit poslat ke me na adresu, ne osobne (nejsi-li z Ostravy), mam ti poslat 3800,- ? Postovne a at to dobre pojistis, alespon na 5000,-
pc.masters píše:Smim se zeptat kolik lidi jeste nezaplatilo (vim, ja...). Ja vyckavam, zda-li to bude vypadat ze zaplati vsicchni, at se penize nemusi posilat zpatky atd....Kazdpoadne zaplatim ... kdyz to pak budu chtit poslat ke me na adresu, ne osobne (nejsi-li z Ostravy), mam ti poslat 3800,- ? Postovne a at to dobre pojistis, alespon na 5000,-
A nemas to pak levnejsi se proto rovnou stavit a ohlidat si to osobne, pokud jeste o vikendu plati ta slevova jizdenka na 24 hodin kamkoliv, tak za danych okolnosti to muze byt levnejsi jistejsi a i prima vylet az pro dve dospele osoby a tri deti
pc.masters píše:Smim se zeptat kolik lidi jeste nezaplatilo (vim, ja...). Ja vyckavam, zda-li to bude vypadat ze zaplati vsicchni, at se penize nemusi posilat zpatky atd....Kazdpoadne zaplatim ... kdyz to pak budu chtit poslat ke me na adresu, ne osobne (nejsi-li z Ostravy), mam ti poslat 3800,- ? Postovne a at to dobre pojistis, alespon na 5000,-
Tak to se mi snad zdá ?
Čekal jsem lecos, ale tohle fakt ne.
14 lidí již zaplatilo!
Dnes večer jim pošlu mail - potvrzení o příchozí platbě.
Těm prvním čtrnácti moc děkuji za korektní chování - moc jim za slušnost děkuji!
nyní bohužel čekáme na několik posledních pár lidí, kteří asi vyčkávají podobně jako pc.master.
Kdyby takhle uvažovalo více lidí, tak žádná akce nemá nikdy šanci na úspěch.
Jestli to chceš poštou, tak pošli rovnou 3800,-
Opravdu prosím ostatní, aby ty peníze poslali, já šel taky na kontě do mínusu - je po vánocích, ale nikomu sem nechtěl zbytečně prodlužovat dodací lhůtu. To jsem ty prachy mohl taky poslat po výplatě...
Tohle bude jeste zajimave... a nedaji se ty penize uz odeslat, s tim, ze ten zbytek prozatim doplati Martin z vlastni kapsy a mikrofony lidi co nedoplati budou postoupeny nahradnikum (po uhrazeni castky samozrejme)?
Právě jsem to všechno přepočítal na účtu a trochu jsem si oddechl.
Pouze 4 lidi zatím nezaplatili - věřím, že tak učiní co nejdříve, jsem s nimi v kontaktu.
Akorát nevím, jak mám vyřešit dva objednavatele: zazz a lottewerther
Nějak se mi nehlásí.
Tito dva si ještě nevyzvedli PM s pokyny k zaplacení.
Co s tím?
Skus napisat na midi.cz, tam bola reklama na tuto akciu, snad tam ti dvaja obcas zabludia alebo im napisat priamo na maily, na ktori im pride odkaz na PM, myslim ze niekto z moderatorov by k tomu mohol mat pristup.
Možná předčasně, ale fova tady někde řešil to osobní převzetí. Např. odběrové místo v Praze a v Plzni? (mmchdm je tu ještě někdo ze z plzně?)
Co si myslíte? ...teda ty co zaplatili
Já bych to taky viděl na náhradníky. Pokud bych jel někam na služebku nebo dovolenou, tak přeci dám Martinovi vědět, že můj zájem trvá atd. Pokud se neozvou do pátku, dal bych inzerát na MIDI.cz nebo SEM s tím, že jsou k mání tyto mikrofony v počtu tolik a tolik kusů... Tak nějak sem doufal, že do půlky února by to mohlo být...
Ahoj, mel jsem technicky problem s bankou(chyba byla na moji strane), takze se to zdrzelo.
Dnes jsem penize poslal znovu.
MOC SE VSEM OMLOUVAM ZA KOMPLIKACE.
Mikelandželo, Leonardo, Donatelo, pan Tříska, Kejsi Džouns, Trhač a hlavně Ejpril!!!
Připojuji se k omluvám. Bohužel mi to vyšlo tak blbě, že jsem na českým účtu zrovna neměl ani ň. Tak jsem na něj hned po přijetí PM poslal Eura, ale to bohužel pár dnů trvá. Prachy už vidím jako "nezaúčtované operace", takže ráno to okamžitě pošlu. Doufal jsem že to bude dřív, tak jsem nechtěl zbytečně plašit předem.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-