Hromadná akce EZONE na nákup mikrofonů značky EZONE z Číny

Mikrofony a předzesilovače
Zamčeno
Tudy

Příspěvek od Tudy »

Pytkin píše:Mna od zaciatku zaraza , ze vela ludi si mysli, ze si kupia fakt dobry mikrofon za 3 litre .. A len par ludi pochopilo , ze tu ide o recesiu , o vlastny sign na mikrofone , pripadne o zberatelsku raritu ..
...navíc funkční. To že bude znít jak mikrofon za 50tis, snad nikdo nečeká. Já ještě lampáč nemám a na pořádný (min. 20tis) mít nikdy nebudu (resp. ty peníze raději utratím za něco jiného), tak jsem si ho objednal, jako další barvu. Divil bych se, kdyby využití nenašel.
Ten risk, že nakonec skončí "jen" jako rarita (případně důkaz mé blbosti :) ) mi za necelé 4tis. stojí
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

fova

Příspěvek od fova »

Ja mam zase mikrofonu nekolik a v ruznych cenovych kategoriich. Objednal jsem si parecek HAT800, abych si rozsiril sbirku. Doufam, ze na nejake konkretni pouziti budou vhodnejsi nez jine majky. A kdyz ne, tak alespon budu mit dalsi zvukovou barvu k dispozici - varecku jeste zadnou nemam.

Rozhodne bych tuto akci rozmlouval nekomu, kdo chce koupit svuj prvni poradny a nadlouho jediny majk a ma omezeny rozpocet. Tam bych doporucil radsi vsadit na nejakou jistotu.

Tohle je fakt rizikova zalezitost a nemusi dopadnout dobre.

( Ja ale tajne doufam, ze tech 8000Kc nevyhodim oknem :-) )

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Rozhodne bych tuto akci rozmlouval nekomu, kdo chce koupit svuj prvni poradny a nadlouho jediny majk a ma omezeny rozpocet.
Já vim, já vim :D to jsem tak trochu já, dobrodruh.. ale zas ne tak úplně. Jako svůj první mic-set plánuji SM7b (řeším dovoz z USA), MXL V6, HAT800 (původně jsem chtěl pár, ale nevím.)... Těžko říct, jetli HAT bude v konkurenci SM7b a V6 k něčemu...

fova

Příspěvek od fova »

SadLuck píše:Těžko říct, jetli HAT bude v konkurenci SM7b a V6 k něčemu...
Nebo je naopak predci, coz uz se parkrat u cinanu stalo.
Je to proste dobrodruzstvi.

Jerry Forester

Příspěvek od Jerry Forester »

Obdivuji organizátora celé akce,dát někomu v dnešní době zhruba 200 000 kč za 50 mikrofonů a on s tím jede do číny nakupovat to chce odvahu a důvěru.Já bych to nedal ani bráchovi,kdybych nějakýho měl.Kolik by tak mohli stát v číně ty masterkeyboardy od CME.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jerry Forester píše:Obdivuji organizátora celé akce,dát někomu v dnešní době zhruba 200 000 kč za 50 mikrofonů a on s tím jede do číny nakupovat to chce odvahu a důvěru.Já bych to nedal ani bráchovi,kdybych nějakýho měl.Kolik by tak mohli stát v číně ty masterkeyboardy od CME.
Největší sranda bude když Číňani poděkují za penízky a nic nepošlou :)

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

no, poslat peníze do číny se dají i jinak, než po někom ;-) myslím, že to vyřizování nebude v osobní rovině, ne?

Martin

Příspěvek od Martin »

ještě nám chybí 28 mikrofonů !!!

nechápu na co čeká oněch 55 zájemců, kteří ještě objednávku nepotvrdili v PM ???

rastis

Příspěvek od rastis »

osobne som stale nedostal odpoved na otazky okolo predania penazi, predania tovaru, mojho SK byvania, nejakeho naznaku zaruky cohosi. vypozoroval som, ze medzicasom sa jedna uz o iny mikrofon, ako na zaciatku (lampovy) = nejdem do tejto akcie.

Martin

Příspěvek od Martin »

1. Nejprve jsme provedli předběžný odhad - výsledek cca 60 zájemců z electrozone o Mic HAT800.
2. Kvůli tak vysoké poptávce jsem začal dohadovat podmínky s Čínou.
3. Nakonec se povedlo i když komunikace vázla kvůli našemu nízkému odběru -především . Výsledek jednání : objednávka min.50 Mic HAT800 s logem "EZONE" za max cenu 3.700,-Kč sakum prdum.
4. Podmínka min. odběr je tedy 50 kusů.

5. Po týdnu, kdy jsem vyvěsil výsledek jednání s Čínou zjišťuji, že mé úsilí bylo k ničemu- zatím pouhých 18 skutečných zájemců.

6. Pokud se do 15.6. nesežene dostatečný počet , pokládám tuto akci za uzavřenou.
Dal jsem do této ztrátové akce docela dost času a úsilí a víc už prostě nedám ...

Příjem peněz pouze na účet, rozeslání mikrofonů bude poštou - do 100Kč včetně pojištění.
(Praha, Plzeň, Brno - osobní odběr možný po dohodě)
Pokud se naplní stav 50ks - budu mailem podrobně informovat o formě platby a dodacích podmínkách.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

S tebou je to tezke.. kde jsou konkretni ukazky toho mikrofonu v akci nejaky wav nebo alespon mp3.. vsechny informace co mame je ze to bude asi jako HAT800 mozna taky ne, berte to jako dobrodruzstvi a zaplatte si neco co jste nikdy nevideli ani neslyseli... no tak vetsina soudnych lidi ty penize neposle :)

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Acid Punk píše:vsechny informace co mame je ze to bude asi jako HAT800 mozna taky ne
Myslíš asi CAD Trion 8000

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

V podstate vazne nevim... kdybych sel po znacce jdu do obchodu.. takhle je to cinan a spis me zajima jak zni nez co na nej vytiskli :-)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Martin: nediv se, sliboval jsi ukazky a kde nic tu nic. Navic o par stranek dal premlouvas lidi at si koupej u Thomanna "uplne jinej super mikrofon (TM)". Cos cekal ?

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Kermitak píše:Martin: nediv se, sliboval jsi ukazky a kde nic tu nic. Navic o par stranek dal premlouvas lidi at si koupej u Thomanna "uplne jinej super mikrofon (TM)". Cos cekal ?
Já jsem z posledních několika Martinových příspěvků získal pocit, že si to rozmyslel a nejradši by z toho vycouval (což naprosto chápu a nemám mu to vůbec za zlé) a proto začal všechny přemlouvat, aby si koupili radši V6 a rozhodně nešli do ničeho dobrodružného z číny. Pokud to tak není, tak se omlouvám, že čtu špatně mezi řádky ;)

Co se mě týče, je mi celkem jedno, klidně si ty moje dva kousky do závazného seznamu připiš.

Zamčeno