impedance 200 ohm - da se to ?

Mikrofony a předzesilovače
Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Příspěvek od komasix » 20 úno 2008 17:45

slyšel sem chválu! konkrétně na tenhle mikrofon

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 20 úno 2008 17:46

tie parametre su bezne a neda sa z nich vycitat skoro nic. nieco ine su napriklad pri dynamikach udaje o citlivosti, atd... ale kondiky maju tie zakladne parametre na jedno kopyto (a napriek tomu samozrejme hraju kazdy inak). dost v tom smere hra rolu to ze su to aktivne mikrofony a ta elektronika sa vzdy zostroji tak aby vystupne parametre boli podobne ako u konkurencie

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Příspěvek od komasix » 20 úno 2008 17:58

jen se obávam že u muzikant.cz si na mikrák pekne počkáš - protože u něj nemají napsanou dostupnost. mam s nima špatnou zkušenost. Typoval bych že ti za tejden odpoví že přijde možná za měsíc a půl a bude stát 2000.

d-pozz
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2008 23:03

Příspěvek od d-pozz » 20 úno 2008 21:44

nn, druhy den je tu

d-pozz
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2008 23:03

Příspěvek od d-pozz » 21 úno 2008 17:04

uz mi prisel ale ma velky odpor

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 úno 2008 17:21

d-pozz: mas nan nahravat a nie ho strkat do zadku ;)

d-pozz
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2008 23:03

Příspěvek od d-pozz » 21 úno 2008 18:39

:D bych se na to vy...., jak mam snizit ten sum, nevite ?
Naposledy upravil(a) d-pozz dne 21 úno 2008 19:00, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 úno 2008 18:39

KEXIK) ... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 21 úno 2008 18:41

d-pozz píše::D vole je to na pytel, bych se na to vysral, jak mam snizit ten sum, nevite ?
... doporucuju zacit tim, ze prestanes mluvit vulgarne.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 21 úno 2008 18:44

A nešumí ti takhle náhodou spíš preamp?

d-pozz
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2008 23:03

Příspěvek od d-pozz » 21 úno 2008 19:00

tak je to lepsi ?

d-pozz
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2008 23:03

Příspěvek od d-pozz » 21 úno 2008 19:00

delay píše:A nešumí ti takhle náhodou spíš preamp?
ten ani nemam, to tahnu primo do zvukovky, tolik love a jeste to sumi
Naposledy upravil(a) d-pozz dne 21 úno 2008 20:23, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Příspěvek od komasix » 21 úno 2008 19:09

????? za a) jakejch tolik peněz? koupil sis nejspíš nejlevnější kondík na světě - nemůže být řeč o vrážení peněz!
za b) jestli nemáš preamp (at už ve zvukovce , v mixu, nebo samostatně) s fantomovým napaječem který je pro tento mikrofon nutný - divim se že to dělá vůbec něco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 21 úno 2008 19:11

:)))))))))))))))))

d-pozz
Příspěvky: 19
Registrován: 01 led 2008 23:03

Příspěvek od d-pozz » 21 úno 2008 19:26

ja nejsem zadnej zpevak, ja bych to nevyuzil a rikal jsem si ze koupim mikras pro ty lidi kterym delam hudbu a oni proste nemaj kde nahravat. Co teda doporucite za nejakej slusnej peniz ?

Odpovědět