Jaky mikrofon + prislusenstvi do 5 tis?
Re: Jaky mikrofon + prislusenstvi do 5 tis?
Ja zpivam furt tu stejnou ruskou pisnicku - Oktava mk319 je proste prima mikrak s vyuzitim i vedle drazsich kousku. Navic ma celkem dobrou preprodejni hodnotu. Clovek moc netrati, kdyz se ji chce potom zbavit.
moje 2 kopjejky
moje 2 kopjejky
A shani se snadno, da se objednat primo z ruskyho oktava shopu.
Tam jsem se dival, ale nic jsem nenasel. Bazarovej bych nerad kupoval - uz jsem se spalil na midi.cz.Kermitak píše:A shani se snadno, da se objednat primo z ruskyho oktava shopu.
Muzete prosim poslat nejakej link na ten Oktava shop?
Pak jeste zda to posilaji i do CR

Akorat že to vychazi přes 6000 Kč, čili je to trochu mimo tvůj rozpočet. Za 4k se dá sehnat v bazaru, ale tvé obavy se dají pochopit, leda by sis zkusil dát inzerát třeba tady na fóru.
Potom jeste tedy dotaz.delay píše:Akorat že to vychazi přes 6000 Kč, čili je to trochu mimo tvůj rozpočet. Za 4k se dá sehnat v bazaru, ale tvé obavy se dají pochopit, leda by sis zkusil dát inzerát třeba tady na fóru.
Hraje stari mikrofonu konkretne te Oktavy nejakou roli na vyslednou kvalitu?
Pokud si podam inzerat tak mi nekdo muze nabidnout 3 roky starou pripadne 6 let jak uz jsem nekde videl.
neni to RHODE ale R0DEpetrb píše:No prave tady na foru Rhode NT1 zase nekdo kritizoval. Ale podle toho co o nem verejne pisou tak ma byt uzasny. Jenze ja znam ty komercni reci. Problem je jeste, ze jsem z Usti nad lLabem a tady si bohuzel nic nemuzu osobne vyzkouset- neni tu zadny velky audio obchod.

v tom RODE baliku mas aj kabel .. nepotrebujes nic ine .. v tej cene tam mas dokonca pavuka ! Ja som kupoval pavuka k Neumannu a stal 13.000 korun !petrb píše: Tak zatim jsem nabral dojmu, ze do tech 5 tis by pro mne byl nejlepsi ten RODE NT1-A (all-in-one reseni). I kdyz ta komercni chvala me prave odrazuje. Ten Rhode NT1 (bez toho A) jsem nikde v nabidce nevidel.
Jeste jsem zapomnel na kabel. Protoze to budu mit prakticky hned u zvukovky tak bych si udelal kratsi:

petrb: Já bych se bazarové Oktávy nebál... Mám ve studiu několik desítek let staré mikrofony a fungují ok, stáří 6 let by mě vážně neděsilo. Nechal bych si od prodejce poslat fotky a pokud nebude mikrofon vypadat nějak zásadně obouchaně (promáčkliny na grilu, odřený lak...), tak je velká pravděpodobnost, že se k němu choval slušně a mikrofon je v pohodě.
Jinak +1 pro MK319. Za ty peníze nic lepšího neznám. Jen můj názor, Saša
Jinak +1 pro MK319. Za ty peníze nic lepšího neznám. Jen můj názor, Saša
Co rikate teto nabidce?
http://www.midi.cz/Default.aspx?s=AKG%20C2000B&t=0&a=6
Taky prave tady jsem nasel info, ze stoji za prd.
http://www.midi.cz/Default.aspx?s=AKG%20C2000B&t=0&a=6
Taky prave tady jsem nasel info, ze stoji za prd.
To fakt nebrat a uz vubec za tuhle cenu, i novej se da sehnat levnejc.
cx000 rada od akg nebrat... mozna ani zadarmo 

Dekuju vsem za rady!
Poptam tu Oktavu a kdyby se nikdo nenasel tak pak vemu neco asi podle sympatii.
Poptam tu Oktavu a kdyby se nikdo nenasel tak pak vemu neco asi podle sympatii.