ps. kdepak se dá běžně sehnat tvoje hudba, tedy zatím jsem se po ní nějak zvlášt nepídil, ale teď když jsem "prohlédl"

DAV byl příjemnou úlevou po Millennia. Ale je vždycky fajn nalézat nové, lepší věci ... Ono ale z těchto krátkých syrových ukázek to až tak patrné není, více se to vše začíná klubat při mixu, více nástrojích dohromady, delším zkoušení, dalších nástrojích atd. atd. Samozřejmě to mám vyzkoušené mnohem podrobnějimacceba píše:No Ivo, už při minulém testíku jsem se trošku divil tvému nadšení z DAV a dnes se mi to zdá zase, že DAV nejni můj šálek kávy. ...
Srovnáváš úplně nesrovnatelné: Štěpán Rak měl naprosto jinou kytaru (rozdíl mezi tou mojí a jeho je jako mezi Octavií a Rolls-Roycem) a naprosto jinak na ni hrál (i tady je rozdíl podobný:) , byly to i jiné mikrofony .. A hlavně taky, ten jeho vzorek byl už zvukově finalizovaný (EQ, stereo, dozvuk). U Flaminga byl asi při tomhle konkrétním brnkání nastavený na některé tóny příliš velký gain a za zády jsem to neuhlídal (bylo to jen rychlé přepínání letem světem). Mám už ted mnohem lepší vzorky kytary, ale jedna věc je mít je na počítači a druhá věc dát online (zkrátit, vyvážit, pojmenovat, převést do 16/44, přenést do notebooka, uploadovat, dát linky ... přiznám se, že už se mi nějak nechcematucha píše:hlavne flamingo klipuje (nebo neco se deje) v pravym kanale
Je ale velkej rozdil proti kytare od Raka, protoze tohle se mi teda zase popravde tolik nelibi, je tam nejaka stredova rozmazanost a lehka dunivost... presne problemy, ktery mam s kytarou (nylon), kterou mam ja. Teda ta este furt k tomu drnci a ja nedomackavam, takze je to velky peklo z jinyho pohledu, ale charakterovy problemy stejny. Ta Rakova kytara byla o necem jinym a hralo to supr.
http://www.opus-x.de/musik/neues.htmIvo píše:Je to shodou okolností taky Jan, ale ne Rosenberg :wink:Cheesetor píše: Neni ten nemecky vyrobce nahodou Jan Rosenberg? :)
To vypadá super ! Škoda že němčina není moje silná stránka ... To jsi dal jen link anebo ho znáš :Cheesetor píše:http://www.opus-x.de/musik/neues.htmIvo píše:Je to shodou okolností taky Jan, ale ne RosenbergCheesetor píše: Neni ten nemecky vyrobce nahodou Jan Rosenberg?
Jasně - další problém při tomhle rychlém zkoušení více nástrojů je, že člověk na ty mikrofony nesahá a jsou pořád nahozené víceméně stejně pro všechno (což samozřejmě není ideální a kdybych nahrával jeden nástroj doopravdy, tak bych si s tím pořádně pohrál) .matucha píše:ivo > jo
Komentovat muzu jenom co slysim. Ty rozdily poloh, hrani apod. jsou uplne jasny a ja popravde ani nechtel hodnotit zvuk tech jednotlivejch preampu, protoze u me neprevazilo nadseni ani z jednoho z nich (tj asi nebyl problem v preampu).