menil som v nom skoro vsetky keramicke kondenzatory za polypropylenove kocky. najviac treba vymenit vazbovy kondik 1nF ku kapsli, je zapojeny odspodu tej dosky s vypinacom na tych keramickych vf prepojkach (diskoch)
vstupny mosfet (ten medzi tymi dlhymi 1GOhm odpormi) je toshiba 2sk170 (oznacena k170), to je najlepsi trandas aky na tuto poziciu existuje. ostatne su bezne klobasy 2n5551, 2n5401, ktore sice mozes vymenit za bc550 a 560 ale nic tym nevylepsis. ak je na tvojom kuse iny mosfet, vymen ho za 2sk170
elyty nema vyznam menit.
vymena kondikov priniesla malicko prijemnejsie podanie sykaviek
Hej , hlavny FET je K170 BL3E a ostatne tranzistory ako pises. K tomu vazbovemu kondiku 1nF - mas nejaky tip na vyrobcu ? Do ostatnych kondenzatorov by som radsej nesparal...
najlepsie su polypropylenove typy, napriklad wima MKP seria. predavaju ich vsade, nezamen ich s MKS, MKC, MKT, tie nie su tak dobre, ale vzdy lepsie ako keramicke. s kapacitou mozes ist aj nahor, kludne az po 3n3
delay píše:První ukázka je o trochu lepší, čitelnější a příjemnější zvuk, určitě lépe proleze v mixu a více cítím prostor.
Tak o tom bych silne pochyboval. Ta jednicka je oproti dvojce nedefinovana ma min detailu. a ve spodnich stredech je zahuhlana a to bude delat problemy v mixu. Dvojku si dokazu predstavit v mixu i bez pouziti EQ jednicku ani nahodou