Slušný stereo pre-amp okolo 10.000 CZK (secound hand)
Safa: Mě by od Digilab hodně zajímal ten Formalizer, což je zřejmě Pultec klon za solidní peníze. Jenže se dělá jen na zakázku proti platbě předem, takže s případným vyzkoušením by byl asi problém. Stejně zajímavě vypadá i ten Turbo-Soft kompresor. Akorát ta jména přístrojů a design mají fakt otřesný...
Sorry za off topic, Saša
Sorry za off topic, Saša
Tak ja uz to mam vyresene 
Dnes jsem si privezl od Thomanna SPL Goldmike 9844.
Nakonec rozhodlo to, ze nejcasteji nahravam vokaly, coz je oblast, kde je Goldmike hodne dobry. Akusticke nastroje nahravam pomerne zridka. Zkusim je brat pres Goldmike a pokud by to nebylo ono, casem bych asi dokoupil jeste jeden solid state preamp, jako je treba RME Quadmic.
Jeste info pro ty, co chteji koupit Goldmike u Thomanna. Stale ho jeste nemaji skladem a trva uz to docela dlouho. Ja jsem koupil kus, co nekdo vratil v 30-ti denni lhute a dostal jsem na nej zajimavou slevu.
Co Delay? Jak ty jsi dopadl s preampem?

Dnes jsem si privezl od Thomanna SPL Goldmike 9844.
Nakonec rozhodlo to, ze nejcasteji nahravam vokaly, coz je oblast, kde je Goldmike hodne dobry. Akusticke nastroje nahravam pomerne zridka. Zkusim je brat pres Goldmike a pokud by to nebylo ono, casem bych asi dokoupil jeste jeden solid state preamp, jako je treba RME Quadmic.
Jeste info pro ty, co chteji koupit Goldmike u Thomanna. Stale ho jeste nemaji skladem a trva uz to docela dlouho. Ja jsem koupil kus, co nekdo vratil v 30-ti denni lhute a dostal jsem na nej zajimavou slevu.
Co Delay? Jak ty jsi dopadl s preampem?
Goldmike zni nadherne sladce a plne - alespon vokaly, nastroje jsem jeste nezkousel.
Puvodne jsem chtel koupit DMP3 na stereo nahravky nastroju a nechat si VTB1 na vokaly, ale na posledni chvili jsem si to rozmyslel a vzal Goldmike na nastroje i vokaly.
Goldmike se zda byt o tridu lepsi nez lampa na VTB1 a vyrazne mi zvedl uroven nahravek. Nakonec jsem rad, ze jsem ho vzal.
DMP3 je ponekud suchy, az sterilni a IMHO se hodi spise na ty nastroje.
Puvodne jsem chtel koupit DMP3 na stereo nahravky nastroju a nechat si VTB1 na vokaly, ale na posledni chvili jsem si to rozmyslel a vzal Goldmike na nastroje i vokaly.
Goldmike se zda byt o tridu lepsi nez lampa na VTB1 a vyrazne mi zvedl uroven nahravek. Nakonec jsem rad, ze jsem ho vzal.
DMP3 je ponekud suchy, az sterilni a IMHO se hodi spise na ty nastroje.
-
-
taky sem byl prekvapenej, jak rychle zhasne ledka warm up... ja ho ale nechavam kazdopadne nazhavit tak 10 minut, nez ho zacnu pouzivat... ostatne delam to tak se vsema lampovejma vecma co mam (vcetne kytarovych komb a zesilovacu), tech 10 minut je optimalni doba, doporucuju tudle vec nepodcenovat...
-
-