Vokální mikrofony

Mikrofony a předzesilovače
greezmen

Příspěvek od greezmen »

na mojom PAcku uplne zatracujem SM58 e835 je premna praveze paradny mikrak ktory sa mi na zenske vokaly osvedcil za 10 minut skusania a nastavovania. a tak isto sa mi paci a j a moj hlas ale nespievam iba som skusal ja by som povedal ze za tie peniaze ako som kupil je to majk na 1cku a hlavne prierazny ako vravi fova na sm58 nemam rad istu frekvenciu jednoducho farma e835 je mi lubozvucnejsia a velmo sa mi podoba bete58 ktora ma o chlp viac spodkov ktore aj tak sekam dole.coskoro dam test vsetkych spominanych sem aj zensky aj muzsky vokal mam tu teraz kapelku s 6 spevmy tak to nahram a mozte sami posudit termin bude utorok stredu

Jens Ludwig

Příspěvek od Jens Ludwig »

Johnee_r píše: A ještě jeden dotaz. Čím se liší stovková, třístovková a pětistovková řada Evolution Wireless od Sennheiseru. Jsou to pouze možnosti vysílačů a přijímačů nebo jsou zásadní rozdíly i ve zvukové kvalitě (nebo jsou použitelné kapsle v těchto řadách stejné/podobné). To jsem nikde nevyčetl.
Moc díky
kapsle sou stejný - resp. u každý řady si můžeš kapsli vybrat... hlavní rozdíly sou ve vysílačích/přímačích... dle mě už i ta 1** řada hraje hodně dobře...

Johnee_r

Příspěvek od Johnee_r »

Můžu se zeptat ještě na e865? Co o tom míníte? Měl by to být kondenzátor a na netu čtu zatím celkem chválu. Cena u US cca. 4500 Kč. To se zdá být výhodné. Je to ale elektret, jaký je rozdíl mezi elektretem a "pravým kondenzátorem", který je třeba v modelu e965 (cenově o dost výš)?

A ještě dotaz k bezdrátům. Pokud bych je kupoval v americe, neliší se nějak frekvenční pásma, která používají? Abych se pak u nás nedostal do situace, že ty mikrofony budou používat nějaké nepovolené frekvence.

Moc díky

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ty frekvence se opravdu muzou lisit a casto lisi, zeptej se radsi prodejce, jestli to zvlada i evropsky frekvencni pasma.

Johnee_r

Příspěvek od Johnee_r »

Mohl bych poprosit o radu, kam v Praze vyrazit za vyzkoušením mikrofonů? Nějaké firmy, kde mají něco skladem, nejlépe větší výběr.
Díky moc.

Odpovědět