Behringer RX1602 tuning

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 12 pro 2006 11:55

kexik: to nevím, my si k nim jezdíme. A to až když pro nás mají dodávku nachystanou (není to běžný obchod).
Jsme rádi, že jsou vůbec ochotni dodat kusové množství.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 12 pro 2006 12:00

Do Amteku musis napsat, na strankach nenajdes nic. Ja se tam domlouval s nejakou Zdarsovou, coz by mela byt obchodni referentka - eva.zdarsova@amtek.cz, nebo obligatne amtek@amtek.cz. Mne poslali v pdf primo objednavku s cenou pro jeden kus svabu, co jsem tenkrat chtel. Ale nevim jestli todleto teda na tuty maji. NJM4580 vyrabi JRC. Tak se poptej. Kvalitni kusy 4580 budou mit i na www.aldax.cz, ale obavam se, ze je maji jen v jinym pouzdre. Za 11 kacek. Tak se tam poptej. A obstojny polovodice vedou na www.ezk.cz. Tak se tam mrkni do eshopu. Preji prijemny bastleni bez plamenu.
To kexik: AD dela kurevsky dobry operaky, jen je sehnat....jinak OPA2134 je velice dobra volba, jen trochu drazsi.....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 pro 2006 12:18

timmy: no, kurevsky dobre operaky AD robi, akurat nie dvojite... prehrabal som im cely web
tie ssm2019 ma prave extremne zaujali, na kvalitny 8xmic preamp je to ako stvorene, cena mierna...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 12 pro 2006 12:26

omluvte me, ale zeptam se vas na jednu vec, uz sem to tady pred casem resil, mel sem tenhle mixak a po nejakym case (pul roku cca) zacal blbnout, nekdy (cim dal casteji) i kdyz do nej nesel signal a i kdyz do nej nebylo nic zapojene, proste najednou vyjel do cervenych, pak silenej lupanec a ticho, musel sem ho vypnout a zase zapnout, pak to bylo o nahode, nekdy se chytil a nekolik hodin jel bez problemu, nekdy lupnul zase a zase a tak dokola. stavalo se to cimdal castej az sem ho prodal a dotycnemu to nedela, coz nechapu, lepe receno chapu to tak ze mohl byt problem u me doma s el rozvody ? zadne jine zarizeni to nedela a to mam doma hardweru docela dost. vzal jsem ho a dal do uplne jineho okruhu a tam to delal taky, proste klidne polozenej na kuchynsky lince bez zadnyho zdroje zvuku proste vystrelil do cervenych a lupnul.
napada vas vysvetleni ? uz ho nechci ani nepotrebuju, jenom me to zajima
diky

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 pro 2006 12:43

neural: to vyzera na nestabilitu... proste chudacik osciloval
dovod sa hlada tazko (blba kmitoctova kompenzacia, ale tazko povedat ci vnutri operaka (=vadny IO) alebo na borde (=vadny kondas). bolo to na opravu

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 12 pro 2006 12:46

To by mohlo byt stejnosmerne napeti v signalove ceste, potazmo vadne vazebni kondiky, nebo to taky muze byt neco uplne jinyho. Kazdopadne je to dan za tak levne zbozi, nekde se setrit musi, a nejcasteji to byva na soucastkach, proto spoustu veci od Uliho tak sumi.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 12 pro 2006 12:47

v oprave v nejmenovane firme zacinajici na "K" mi to po mesici vratili se slovy vada neshledana. podle me kdyby to blblo vsude tak je vada vyrobku, jenze to blblo jenom u me doma a nikde jinde a to me trochu desi, vzhledem k tomu ze mam na tu samou elektroinstalaci ted naveseny cely studio, buhvi co se mi v dratech prohani za svinstvo 8)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 pro 2006 12:58

nerobilo ti to len na jednom konkretnom nastroji? ak uli nema na vstupe vazbove kondy a nejaky nastroj nema kondas na vystupe... o tom pise timmy

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 12 pro 2006 13:08

delalo to i kdyz do toho zadnej nastroj zapojenej nebyl

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 12 pro 2006 13:08

delal to i se zamjutovanejma kanalama a vsema potakama stazenejma, proste nechapu

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 04 úno 2007 12:08

kexik píše:... neverim ze na vstupe nie su vazbove kondasy, ale nikde ich nevidim...
Věř, skutečně tam nejsou. Bastlil jsem si teď pramp z SSM-2019 a při jeho nastavování mi při připojování generátoru občas na výstup vylítlo téměř plné záporné napájecí napětí. Tak jsem si chtěl nejdřív přeměřit, jestli nemůžu odprásknout mix, když to nastane. A věř, nevěř - nádherných 10kOhm vstupní odpor (ten bych samozřejmě stejnosměrným měřákem nenaměřil, kdyby tam byl vazební kondik).

Nějaké návrhy na nejvhodnější hodnotu a typ vazebních vstupních kondiků?

Koukal jsem na schema linkového mixu od Rane a tam je 4,7 mikro na 50V.

U preampu bývá 22mikro a doporučuje se tantal...
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 04 úno 2007 13:06

Tudy píše: Bastlil jsem si teď pramp z SSM-2019
A jak to hraje? Je to lepší než různý entry level preampy jako DMP3, VTB1 nebo preampy v Mackie VLZ?

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 04 úno 2007 13:12

Ctirad píše:
Tudy píše: Bastlil jsem si teď pramp z SSM-2019
A jak to hraje? Je to lepší než různý entry level preampy jako DMP3, VTB1 nebo preampy v Mackie VLZ?
Nejsi náhodou z Brna? Půjčím Ti ho a můžeš si ho testnout. Ale mám ho pro elektrety, tak jsem neřešil phantom (možná si ale ještě udělám samostatný phantomový napaječ).
Já ho zatím zkoušel jen s dynamikou Audix OM3 a porovnával s chanel-stripem LA audio MPX1 a spokojenost. Mimochodem v MPX1 je 2017 :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 úno 2007 09:57

tudy: ziadny tantal, tie po case desne kreslia... a ziadny elektrolyt, nemal by prepetie a tiez by kreslil. idealne su foliove kondy, kapacita najvacsia aku si mozes dovolit tam napchat, dobre minimum je povedzme 1M0, tie su este celkom drobne. staci ked budu na 50V, ano

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 05 úno 2007 10:09

kexik: díky :) Zkusím fóliové
Schválně ale mrkni na katalogový list SSM-2019. Přímo tam doporučují tantal, nebo elektrolyt
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět