Digitální mixpult

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní

<t>Tak kterej ???</t>

Yamaha 01V
2
13%
Yamaha 03D
4
25%
Tascam DM 24
4
25%
Behringer DMX 3216
3
19%
Jiný
3
19%
 
Celkem hlasů: 16

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 08 bře 2004 18:38

Blbá otázka, ale kolik tak asi stop :) pod Cubase VST

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2004 01:11

stop kolko chces .. ak nebudes pouzivat velmi processing .. Ja som na P2/233, 192MB ram v samplitude utiahol 56 stop .. s externou mixazou samozrejme .. Tvoj PC musi utiahnut stop vela .. 50 minimalne ..

ono to viac zavisi od diskov , nez od CPU/RAM ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 09 bře 2004 10:46

Well - to nezní blbě ;) harddisk uvažuju stejně trochu posílit. Co si myslíte o SCSI HDD - řadič samozřejmě už mám pro samplery - je to velkej rozdíl v rychlostech ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2004 23:38

atomx : no .. ja som vzdy pouzival SCSI disky .. je to trochu rozdiel .. trosku aj v spolahlivosti a vydrzi .. SCSI disky su stavane do serverov .. 24/7 prevadzka .. IDE disky su stavane tak na 8 hodin/denne .. atd atd .. Hlavne SCSI je trochu inteligentnejsia zbernica ako IDE ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 10 bře 2004 19:03

Bude mi stačit tohle ?

MAXTOR ATLAS 10K IV 36.7GB SCSI 320 68-pin, 4.3ms, 10.000rpm, 8MB

nebo mám jít na 15.000 otáček ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 bře 2004 00:26

atomx : uplne postacuje .

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 11 bře 2004 10:19

OK dík.

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 14 kvě 2007 22:15

Zhanam Digi mixpult YAMAHA 01v najlepšie aj z ADAT kartou. Escon Nieje ti zbytočný? :oops: Jeden som našiel na onzerát za 30 000 SK bez adatkarty co je podla mna asi trosku vela opravte ma ak sa mýlim? Vidím to ako ovela lepsie riesenie na live akcie ako z mojim doterajším Mackie 1604VLZpro .

Odpovědět