mix pult

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Dotaz
Příspěvky: 7
Registrován: 01 říj 2009 19:36

mix pult

Příspěvek od Dotaz » 01 říj 2009 19:45

Zdravim,
předem se omlouvam za můj trapný dotaz, ale jsem v tomhle směru docela velká lama :D
Sháním mix, který mi splní tyto požadavky: zapojení monitorů, mpc a 1 gramofonu pro poslech. Chtěl bych to mít zapojené tak, abych mohl například poslouchat hudbu z gramofonu, případně hrát na mpc, aniž bych měl zaplé pc a opačně...zkrátka aby šlo přepnout, jestli má jít zvuk přes zvukovku, nebo přímo z mixu do monitorů. S cenou bych to viděl cca 4 000,-.
Budu rád za každou odpověď :wink:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mix pult

Příspěvek od Pytkin » 01 říj 2009 19:47

Soundcraft Compact 4

Dotaz
Příspěvky: 7
Registrován: 01 říj 2009 19:36

Re: mix pult

Příspěvek od Dotaz » 02 říj 2009 06:42

Pytkin píše:Soundcraft Compact 4
Díky moc, neporadil by si ale jinou alternativu? Nedaří se mi sehnat obchod, kde by ho měli skladem :wink:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: mix pult

Příspěvek od EXCOM » 02 říj 2009 08:09

Dotaz píše:
Pytkin píše:Soundcraft Compact 4
Díky moc, neporadil by si ale jinou alternativu? Nedaří se mi sehnat obchod, kde by ho měli skladem :wink:
na internete ho maju vsetci co? 8) a este k tomu aj lacno...

mozno este nieco taketo

Tapco Blend6
Obrázek

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: mix pult

Příspěvek od Kermitak » 02 říj 2009 09:38

To tapco nema phono vstup, ten compact uz se nevyrabi. Imho by byl vhodnej nejakej DJ mix, ale v tech se nevyznam a ty, na ktery jsem koukal, nemely sendy nebo jinou moznost volit, co pujde do record out a co do monitoru, aby mohl hrat soucasne vystup z pocitace i MPC a gramec, aniz by vznikla smycka. Taky je moznost koupit phono preamp a normalni mixak (treba to Tapco), to bude mozna nejsnazsi.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: mix pult

Příspěvek od komasix » 02 říj 2009 10:33

Bejt tebou zkusim sehnat compact4 z druhý ruky. Já ho nedávno koupil za 1000,- a jsem moc spokojenej...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: mix pult

Příspěvek od EXCOM » 02 říj 2009 10:51

kermitak : ved tam ma CD/TAPE cinche I/O.. na to to moze zavesit

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: mix pult

Příspěvek od Kermitak » 02 říj 2009 11:02

EXCOM píše:kermitak : ved tam ma CD/TAPE cinche I/O.. na to to moze zavesit
Muze, ale pak si musi jeste prikoupit preamp. Pokud ho uz ma, tak ok.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: mix pult

Příspěvek od komasix » 02 říj 2009 11:25

compact právě už phono preamp má.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: mix pult

Příspěvek od Kermitak » 02 říj 2009 11:28

koma6 píše:compact právě už phono preamp má.
obcas neni spatny precist na co reaguju ;) psal jsem o tom tapcu, compact ho samozrejme ma

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: mix pult

Příspěvek od EXCOM » 02 říj 2009 11:30

sorac, mne ten preamp usiel :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: mix pult

Příspěvek od kexik » 02 říj 2009 11:36

ja to vidim na nejaky trojcestny dj mixak... aky presne nech radia ini, v tejto oblasti absolutne nemam prehlad o kvalite

Dotaz
Příspěvky: 7
Registrován: 01 říj 2009 19:36

Re: mix pult

Příspěvek od Dotaz » 02 říj 2009 11:42

Kermitak píše:To tapco nema phono vstup, ten compact uz se nevyrabi. Imho by byl vhodnej nejakej DJ mix, ale v tech se nevyznam a ty, na ktery jsem koukal, nemely sendy nebo jinou moznost volit, co pujde do record out a co do monitoru, aby mohl hrat soucasne vystup z pocitace i MPC a gramec, aniz by vznikla smycka. Taky je moznost koupit phono preamp a normalni mixak (treba to Tapco), to bude mozna nejsnazsi.
Asi jsem se špatně vyjádřil, nechci aby to hrálo současně.(moje chyba)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: mix pult

Příspěvek od kexik » 02 říj 2009 11:45

co mas presne za gramec? niektore uz maju zabudovany preamp a potom tu zbytocne riesime neexistujuci problem...

Dotaz
Příspěvky: 7
Registrován: 01 říj 2009 19:36

Re: mix pult

Příspěvek od Dotaz » 02 říj 2009 11:59

kexik píše:co mas presne za gramec? niektore uz maju zabudovany preamp a potom tu zbytocne riesime neexistujuci problem...
http://kytary.cz/omnitronic-bd-1350-gramofon/HN013131/

Odpovědět