No tak nebo primo od avid treba nejaky mbox.
Ale k tve m-audio nema smysl kupovat premp..
Od m-audio obecne necekej nejakou mega
kvalitu..
pro tebe nejlip fasttrack ultra ta ma 4preampy
a linku, takze to by mohlo dostacovat.
mix yamaha
Re: mix yamaha
ked to ma byt nutne M-Audio a viacej vstupov, tak podla mna Delta 44 / 66 / 1010 + uplne najzakladnejsia Yamaha MG bez vsetkeho zbytocneho, cisto na preampy, nie je az taka zufala kombinacia a cenou je to tiez uplne adekvatne... teda pokial je naozaj potreba viacej vstupov, ako zakladny stereo IN....
Ale no tak - kvalitativně přece nemůže být shodná kombinace mixpult + zvukovka versus zvukovka za stejné součtové peníze s plusmínus adekvátním počtem vstupů. Většina mixpultů stejně nemá DirectOut výstupy, takže to je třeba řešit například odbočením z Insert místa, čímž se přijde o symetrii vedení. Za mě prostě ne, tohle není cesta - minimálně ne pro začátečníka 
Jo a vazby PT8 na M-audio HW bych se nebál; co takhle upgradovat třeba na Reaper, který toho nabídne mnohem více?
P.
Jo a vazby PT8 na M-audio HW bych se nebál; co takhle upgradovat třeba na Reaper, který toho nabídne mnohem více?
P.
tak zaciatkocnik casto mix vyuzije aj pri skusani .. podla mna to neni uplna hlupost ..
Nemyslel jsem to zase až tak jako "úplná hloupost", ale když tomu moc nerozumí, tak se mu to tímhle ještě víc komplikuje. Ale to je každého problém 
P.
P.
pyta sa na mixpult, tak nech si kupi... Yamaha MG neni zase ziaden pruser, stoji par drobnych a nikomu nezaskodi mat sajn aj o mixpulte, ked sa chce venovat veciam...
samozrejme, ze sa da kupit cela zvukovka s viacej vstupmi a preampami, asi je to aj sikovnejsie riesenie dnes... predpokladam, ze aj M-Audio nieco podobne ponuka, ked uz musi byt to PT...
hlavne to zadanie je problematicke samo o sebe
samozrejme, ze sa da kupit cela zvukovka s viacej vstupmi a preampami, asi je to aj sikovnejsie riesenie dnes... predpokladam, ze aj M-Audio nieco podobne ponuka, ked uz musi byt to PT...
hlavne to zadanie je problematicke samo o sebe
asi by som poradil v cene 10 000 Kc kupit nejaky kondik na sposob MXL, Oktava a pod a k tomu jednoduchy preamp na sposob Art, alebo nieco take... s tym sa da nahrat uspokojivo spev, cello, akusticka gitara... ... a neskorej sa uvidi... ...savaa píše:no, vlastne uplne presne neviem. urcite klavir, k tomu cello, dalej by som bol rad 1 vokal, mozno bicie a basa, poskladane to zatial nie je. nateraz by som urcite dal dohromady klavir a cello. chcem hrat elektroniku ale tiez scenicku hudbu, oboje s vyuzitim samplov aj skutocnych nastrojov. donedavna som pracoval len s midi....
diky za radu.
...ps. asi by som bol ochotny invest nateraz cca 10 000 kc.