tak to bol blby vtipfova píše:Poslechni si i Behringer Truth B2030A. Nejsou vubec spatne.
a zase monitoring...
-
invisible_E
and the beat goes on
takze zdravicko kolegovia,
zas nam trochu ten cas ubehol a kedze uz aj peniazky dorazili treba zacat ´ ukazovat vtaka ´ jak hovori kolega tu vysie
..
no zmenilo sa toho dost:
jednak KRK ma druhu generaciu / konkretne RP6 / , a v disku mi poradili eventy TR6 - resp. 8 a ked som trosku browsoval - nevyzera to zle / kedze mam malu miestnost , SUB neriesim tak sa mi tam pozdavalo to 38Hz pasmo / no a hlavne som zistil ze A7 alebo od 50 tis. vysie je uz ina liga..
takze, musim poriesit nieco z tychto dvoch definitivne. neake postrehy? budem velmi rad .. a uz sa tesim ze budem mat monitoring lebo posledne dve roboty som robil na sluchadla a to je horor. Potrbujem nieco co viem ze ked zaranzujem,zmixujem aj zmastrujem - nepoleti do kosa hned na prvej aparature kde sa to pusti!! vsetko s mierou / ps: prax mám
diky diky diky
zas nam trochu ten cas ubehol a kedze uz aj peniazky dorazili treba zacat ´ ukazovat vtaka ´ jak hovori kolega tu vysie
no zmenilo sa toho dost:
jednak KRK ma druhu generaciu / konkretne RP6 / , a v disku mi poradili eventy TR6 - resp. 8 a ked som trosku browsoval - nevyzera to zle / kedze mam malu miestnost , SUB neriesim tak sa mi tam pozdavalo to 38Hz pasmo / no a hlavne som zistil ze A7 alebo od 50 tis. vysie je uz ina liga..
takze, musim poriesit nieco z tychto dvoch definitivne. neake postrehy? budem velmi rad .. a uz sa tesim ze budem mat monitoring lebo posledne dve roboty som robil na sluchadla a to je horor. Potrbujem nieco co viem ze ked zaranzujem,zmixujem aj zmastrujem - nepoleti do kosa hned na prvej aparature kde sa to pusti!! vsetko s mierou / ps: prax mám
diky diky diky
-
invisible_E
To nebyl vtip. Puvodne jsem to pochopil tak, ze Invisible chce dat 10000Kc za par, proto jsem napsal ty Truthy. Teprve pak jsem si vsiml, ze chce dat 10000Kc za kus.dendy píše:tak to bol blby vtipfova píše:Poslechni si i Behringer Truth B2030A. Nejsou vubec spatne.))
Jinak si stojim si za tim, ze 2030A nejsou spatne a da se s nimi pracovat. Nejakou dobu jsem je pouzival ve studijku. Maji samozrejme lecjake nectnosti, ale da se na ne zvyknout.
2031A jsem nemel moznost slyset.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
taky si myslim, ze sou vpohode. slouzily mi dobre. trochu mi pripominaji hr824, jen ve vsem trosku horsi, ale ne o moc. :]fova píše:To nebyl vtip. Puvodne jsem to pochopil tak, ze Invisible chce dat 10000Kc za par, proto jsem napsal ty Truthy. Teprve pak jsem si vsiml, ze chce dat 10000Kc za kus.dendy píše:tak to bol blby vtipfova píše:Poslechni si i Behringer Truth B2030A. Nejsou vubec spatne.))
Jinak si stojim si za tim, ze 2030A nejsou spatne a da se s nimi pracovat. Nejakou dobu jsem je pouzival ve studijku. Maji samozrejme lecjake nectnosti, ale da se na ne zvyknout.
2031A jsem nemel moznost slyset.