a zase monitoring...

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
dendy

Příspěvek od dendy »

fova píše:Poslechni si i Behringer Truth B2030A. Nejsou vubec spatne.
tak to bol blby vtip :-)))

kexik

Příspěvek od kexik »

invisible: za svoje mixy sa nemas co hanbit, je to sice troska ako ukazat vtaka doktorovi, ale neboj, je to len doktor, nie park na namesti :)

len to pekne urob, je to velmi ucinny sposob, ako sa rozhodnut

invisible_E

and the beat goes on

Příspěvek od invisible_E »

takze zdravicko kolegovia,

zas nam trochu ten cas ubehol a kedze uz aj peniazky dorazili treba zacat ´ ukazovat vtaka ´ jak hovori kolega tu vysie :D ..

no zmenilo sa toho dost:

jednak KRK ma druhu generaciu / konkretne RP6 / , a v disku mi poradili eventy TR6 - resp. 8 a ked som trosku browsoval - nevyzera to zle / kedze mam malu miestnost , SUB neriesim tak sa mi tam pozdavalo to 38Hz pasmo / no a hlavne som zistil ze A7 alebo od 50 tis. vysie je uz ina liga..

takze, musim poriesit nieco z tychto dvoch definitivne. neake postrehy? budem velmi rad .. a uz sa tesim ze budem mat monitoring lebo posledne dve roboty som robil na sluchadla a to je horor. Potrbujem nieco co viem ze ked zaranzujem,zmixujem aj zmastrujem - nepoleti do kosa hned na prvej aparature kde sa to pusti!! vsetko s mierou / ps: prax mám 8)

diky diky diky

invisible_E

Příspěvek od invisible_E »

no tak kolegovia!

nemate nikto skusenosti s eventami TR6 / 8 / ? ci radsej ist do tych krk rp 6?

diki za kazdy nazor..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pujc si je a vyzkousej.

fova

Příspěvek od fova »

dendy píše:
To nebyl vtip. Puvodne jsem to pochopil tak, ze Invisible chce dat 10000Kc za par, proto jsem napsal ty Truthy. Teprve pak jsem si vsiml, ze chce dat 10000Kc za kus.

Jinak si stojim si za tim, ze 2030A nejsou spatne a da se s nimi pracovat. Nejakou dobu jsem je pouzival ve studijku. Maji samozrejme lecjake nectnosti, ale da se na ne zvyknout.
2031A jsem nemel moznost slyset.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

fova píše:
dendy píše:
To nebyl vtip. Puvodne jsem to pochopil tak, ze Invisible chce dat 10000Kc za par, proto jsem napsal ty Truthy. Teprve pak jsem si vsiml, ze chce dat 10000Kc za kus.

Jinak si stojim si za tim, ze 2030A nejsou spatne a da se s nimi pracovat. Nejakou dobu jsem je pouzival ve studijku. Maji samozrejme lecjake nectnosti, ale da se na ne zvyknout.
2031A jsem nemel moznost slyset.
taky si myslim, ze sou vpohode. slouzily mi dobre. trochu mi pripominaji hr824, jen ve vsem trosku horsi, ale ne o moc. :]

Odpovědět