ADAM A7 nearfield monitory
poslech A7
Takze abych vam ulehcil od toho dilema, prodance zacal zastupovat ADAM v CR a vsechny "levnejsi" modely jsou skaldem. Takze si A7 muzete prijit poslechnout do prodejny v praze-holesovicich
Maloobchodni cena vcetne dph je 11316 vcetne dph, coz je pri dnesnim kurzu eura cena identicka jako v thomannu, s tim ze nemusite nikam jezdit, platit postovny a jeste mate v CR 5ti letou zaruku...
Maloobchodni cena vcetne dph je 11316 vcetne dph, coz je pri dnesnim kurzu eura cena identicka jako v thomannu, s tim ze nemusite nikam jezdit, platit postovny a jeste mate v CR 5ti letou zaruku...
-
- Profesionál
By me zajimalo jak hraji A7 za 11,5 v porovnani s HR624 za 13 tisic ???
Jestli do prodance pujdete, pak to prosim porovnejte s Mackie HR624. Je to stejna cenova trida. Maji tam vystavene oboje- takze by nemel byt problem.
No ... v prodance je ale problem vsechno .
Me by do toho kramu nedostalo stado volu.
Nikdy jsem se nestkal s horsi obsluhou!
Ani za komunistu v samosce "Jednota"
Takze pevne nervy kluci a nenechte se odbyt
Jestli do prodance pujdete, pak to prosim porovnejte s Mackie HR624. Je to stejna cenova trida. Maji tam vystavene oboje- takze by nemel byt problem.

Tak se rychle prober z dob davno minulych a prijd se k nam podivat.Martin píše:By me zajimalo jak hraji A7 za 11,5 v porovnani s HR624 za 13 tisic ???
Je sice fakt ze kvuli navalum zakazniku se stale stava, ze prodavaci na pultu nestihaji, ovsem co se ochoty tyce, nejarogantnejsi prodavac uz odesel a rekl bych ze na pultu od te doby vladne o dost vstricnejsi atmosfera.
Predevsim ale pro studiovou techniku je tady pripraven vladimir, ktery se kazdemu zajemci intenzivne venuje, a vse rad zapoji a predvede. Stejne tak pro DJ techniku jsem tu ja, a na kazdeho zakaznika mam prakticky neomezene mnozstvi casu (limitovane jen jinymy zakazniky) coz je situace uplne jina nez byvala (kdyz se nasrany nestihajici prodavac nebyl ochoten ani zbozi vybalit z krabice, natoz zapnout)
Proste casy se meni a uz i v prodancu pochopili ze nestaci mit jen kvalitni zbozi, ale ze je nutny i perfektni zakaznicky servis... Sice to neni zdaleka dokonale, ale snazime se

Greeny: to je peknej pristup, diky, rad si prijdu poslechnout !
Ale jak mluvis o zmene, tak ta jiste nema delsiho trvani nez dva mesice, protoze jeste na zacatku prazdnin jsem si v ProDance byl koupit Music Store a bylo mi receno, ze mi ho neprodaj, dokud si nekoupim i neco jinyho. To mi moc seriozni neprislo.
Ale jak mluvis o zmene, tak ta jiste nema delsiho trvani nez dva mesice, protoze jeste na zacatku prazdnin jsem si v ProDance byl koupit Music Store a bylo mi receno, ze mi ho neprodaj, dokud si nekoupim i neco jinyho. To mi moc seriozni neprislo.