ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%

Celkem hlasů: 56

Greeny

poslech A7

Příspěvek od Greeny »

Takze abych vam ulehcil od toho dilema, prodance zacal zastupovat ADAM v CR a vsechny "levnejsi" modely jsou skaldem. Takze si A7 muzete prijit poslechnout do prodejny v praze-holesovicich
Maloobchodni cena vcetne dph je 11316 vcetne dph, coz je pri dnesnim kurzu eura cena identicka jako v thomannu, s tim ze nemusite nikam jezdit, platit postovny a jeste mate v CR 5ti letou zaruku...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Greeny: :!: Parada!

Nechcete tam nekdo se mnou zajit? Udelat nejakej hromadnejsi poslech?

Greeny

Příspěvek od Greeny »

Cyril: uz se sem par lidi chysta a prekvapive vsichni maji zajem o A7 ;)

tankista

Příspěvek od tankista »

Ja teda delsi dobu pokukuju po spis po pasivnich ANF10... S tim zastoupenim jste mi udelali velkou radost

Cyril

Příspěvek od Cyril »

tankista: a zasel bys je poslechnout?

tankista

Příspěvek od tankista »

No pristi tyden by to mozna slo, slysel bych je rad

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ja potrebuju k sobe nekoho, kdo se v tom trochu vyzna... budou to moje prvni monitory.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

jdu tam, sam nebo s matuchou, jeste nevim kdy; mozna v patek, anebo pristi tyden.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Brooklyn: cooo, matucha uz je v Praze? Co tam zajit hromadne pristi tyden? Nekdy pozdeji odpoledne?

Martin

Příspěvek od Martin »

By me zajimalo jak hraji A7 za 11,5 v porovnani s HR624 za 13 tisic ???
Jestli do prodance pujdete, pak to prosim porovnejte s Mackie HR624. Je to stejna cenova trida. Maji tam vystavene oboje- takze by nemel byt problem.

No ... v prodance je ale problem vsechno .
Me by do toho kramu nedostalo stado volu.
Nikdy jsem se nestkal s horsi obsluhou!
Ani za komunistu v samosce "Jednota"
Takze pevne nervy kluci a nenechte se odbyt :)

Greeny

Příspěvek od Greeny »

Martin píše:By me zajimalo jak hraji A7 za 11,5 v porovnani s HR624 za 13 tisic ???
Jestli do prodance pujdete, pak to prosim porovnejte s Mackie HR624. Je to stejna cenova trida. Maji tam vystavene oboje- takze by nemel byt problem.

No ... v prodance je ale problem vsechno .
Me by do toho kramu nedostalo stado volu.
Nikdy jsem se nestkal s horsi obsluhou!
Ani za komunistu v samosce "Jednota"
Takze pevne nervy kluci a nenechte se odbyt :)
Tak se rychle prober z dob davno minulych a prijd se k nam podivat.
Je sice fakt ze kvuli navalum zakazniku se stale stava, ze prodavaci na pultu nestihaji, ovsem co se ochoty tyce, nejarogantnejsi prodavac uz odesel a rekl bych ze na pultu od te doby vladne o dost vstricnejsi atmosfera.

Predevsim ale pro studiovou techniku je tady pripraven vladimir, ktery se kazdemu zajemci intenzivne venuje, a vse rad zapoji a predvede. Stejne tak pro DJ techniku jsem tu ja, a na kazdeho zakaznika mam prakticky neomezene mnozstvi casu (limitovane jen jinymy zakazniky) coz je situace uplne jina nez byvala (kdyz se nasrany nestihajici prodavac nebyl ochoten ani zbozi vybalit z krabice, natoz zapnout)

Proste casy se meni a uz i v prodancu pochopili ze nestaci mit jen kvalitni zbozi, ale ze je nutny i perfektni zakaznicky servis... Sice to neni zdaleka dokonale, ale snazime se ;)

Greeny

Příspěvek od Greeny »

Tim jsem chtel rici, ze vas zvu na srovnavaci poslech HR624 a A7, vladimira jsem o tom prave informoval :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Greeny: to je peknej pristup, diky, rad si prijdu poslechnout !
Ale jak mluvis o zmene, tak ta jiste nema delsiho trvani nez dva mesice, protoze jeste na zacatku prazdnin jsem si v ProDance byl koupit Music Store a bylo mi receno, ze mi ho neprodaj, dokud si nekoupim i neco jinyho. To mi moc seriozni neprislo.

Greeny

Příspěvek od Greeny »

Kermitak: ano je to zalezitost pomerne cerstva, prodavaci se vymenili v cervenci a ani ja tu zatim nejsem dlouho.. Klidne mi bonzujte ;) svy aktualni negativni zkusenosti, a ja vam muzu slibit, ze budu resit to, aby se to neopakovalo...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pekne, diky

Odpovědět