ESI near 08
ESI near 08
Zdravím chcem sa spytat ci ma niekto s tymto problemom skusenosti ak ano bol by som vdacny o radu alebo info .. Kúpil som pred nedávnom monitory ESI near 08 . Po zapojení do elektriky jeden reprak vrčí ako keby preražal prud ..
Aj ked pustím hudbu jeden hrá v poriadku čisto a hlasno a druhý ovela potichšie ovela menej basuje a zvuk sa mi tiez zda taky nečisty .. prosím o radu co s tym moze byt .. dakujem
Aj ked pustím hudbu jeden hrá v poriadku čisto a hlasno a druhý ovela potichšie ovela menej basuje a zvuk sa mi tiez zda taky nečisty .. prosím o radu co s tym moze byt .. dakujem
Re: ESI near 08
a ked ich mam dlhsie zapnute cca 20 min tak aj ten co je v poriadku reprak z nicoho nic zacne velmi nahlas silno praskat chrapčat a tak ... Má s tým niekto skusenost ? prosim o radu .. dakujem
hociake obycajne lacne repraky zapojene rovnakym sposobom do tych istych kablov to nerobia?
nemám inakšie repráky ktore by sa dali takto prepojit
Tak ich aspon prehod medzi sebou....nech zistis ci je chyba v bedni alebo signalovych kabloch / zvukovke. Ked si pisal o tom ze jedna bedna po zapnuti vrci...to je v momente kedy mas alebo nemas do bedne zapojeny aj signalovy kabel?
nie vrči iba ked je v elektrike .. a ked do nich pustím zvuk tak tato hra potichsie menej basuje a zda sa mi aj nekvalitny zvuk
a ešte by som sa chcel spytat že z kazdeho repraku ma ist do zvukovej MONO kabel alebo obidva STEREO kable ? dakujem
ak ma zvukovka symetricke vystupy tak oba stereo
symetrické v každom prípade znamená stereo ?
symetricke nema so stereom spolocne nic ..
pocet vodicov? 
niektori ludia nazyvaju symetricke kable "stereo kable"

niektori ludia nazyvaju symetricke kable "stereo kable"
jaj .. az teraz som pochopil ze to bolo myslene ku kablom 

no a jeden z monitorov mi po určitej dobe cca 1 - 1,5 hod z ničoho nič začne dost nahlas chrčat praskat vrčat alebo ako mam definovat tie hrozné zvuky .. ked vypojim prepájaci kabel zo zvukovkou tak nadalej vydava hluk musim ho vypnut .. kamos mi vravel ze to moze byt tym ze sa prehrieva zosilovac . Máte s niečim takym skusenosti ?
bolo by asi na mieste napisať ako si k nim prišiel , či je to kupa noveho , z bazaru ..
či niekedy u teba fungovali normalne. Aku zvukovku použivaš , aky vystup z nej.
nemam skusenosť z prehrievanim zosilnovača - Mám skusenosť z odpalenym reprakom , ktory chrčí hrá slabo a bez basov.
či niekedy u teba fungovali normalne. Aku zvukovku použivaš , aky vystup z nej.
nemam skusenosť z prehrievanim zosilnovača - Mám skusenosť z odpalenym reprakom , ktory chrčí hrá slabo a bez basov.